Hoşgeldiniz  

NEDİR BU, BİR SİZDEN BİR BİZDEN TAKTİĞİ Mİ? ÇAMLIYAYLA ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI!

admin | 22 Nisan 2021 | Eğitim, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Çamlıyayla’daki Nutuk skandalında yeni bir gelişme yaşandı. Şehitler Anaları Derneği Basın Sözcüsü Beyza Tufan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, okullara Nutuk dağıtılmasını isteyen Mersin Çamlıyayla Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Kayabaşı’nın görevden alındığını iddia etti.

Mersin Çamlıyayla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk eserinin okullarda öğrencilere dağıtılmasını sakıncalı buldu. Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yazısında, kitabın dağıtımının engellenmesinin gerekçesi olarak Atatürk’ün Osmanlı padişahı Vahdettin’e yönelik “soysuzlaşmış, alçak” sözleri ile bir fotoğrafta Atatürk’ün elinde sigaranın görülmesi gösterildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü’nün Nutuk dağıtılmasına engel olmasının ardından, Çamlıyayla Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Kayabaşı’nın görevden alındığı iddiası şok yarattı.

“BİR SİZDEN BİR BİZDEN!”

Şehit Anaları Derneği Basın Sözcüsü Beyza Tufan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, okullara Nutuk dağıtılmasını isteyen Mersin Çamlıyayla Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Kayabaşı’nın görevden alındığını iddia etti. Tufan paylaşımında, “Nutuk dağıtılmasına engel olan müdür görevden alındı diye sevinmiştik. Meğer Nutuk dağıtan o Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Kayabaşı da görevden alınmış. Yani bir sizden bir bizden taktiği uygulamışlar. Yazıklar olsun!” dedi.

TEPKİ ÇEKMESİN DİYE DEVİR TESLİM GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞILMADI!

Devir teslim töreninin yapıldığı ve Çamlıyayla Ülkü Ocakları’na Zahit Kral’ın yeni başkan olarak atandığı belirtildi. Devir teslim törenine dair görüntülerin ise, tepki çekmemek için bir süre sonra kamuoyu ile paylaşılacağı öğrenildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle