Hoşgeldiniz  

MTSO BAŞKANI AŞUT ADAY OLMAYACAĞINI AÇIKLADI

admin | 20 Temmuz 2017 | Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut,  Eylül ayında yapılacak oda seçimlerinde yeniden aday olmayacağını açıkladı.

MTSO Başkanı Aşut, bugün Oda Meclis Toplantı Salonunda basın toplantısı düzenledi. Bazı Yönetim Kurulu Üyeleri ile oda üyelerinin de katıldığı toplantıda Aşut,  Eylül ayında yapılacak MTSO seçimlerinde aday olmayacağını açıkladı.

 

Aşut, “Yeni bir seçim dönemi yaklaşıyor. İnşallah odamızın seçilecek olan yeni yönetimi ve yeni Yönetim Kurulu Başkanı bu vizyona sahip olur. Dil bilen, dünyayı bilen, genç, proje odaklı çalışan, yapay tüm ayrımcılıkları elinin tersi ile iten bir yönetim ve bir başkan inşallah MTSO’nun değerli üyelerinin teveccühü ile seçilecektir. Bu vesile ile ben yeni dönemde sektörümden aday olmayacağımı siz değerli dostlarım ve değerli Mersinlilerle paylaşmak isterim. Bunun dışında hiçbir başka amacımın olmadığını, hele hele siyaset gibi bir alana hiç bir zaman teveccüh göstermediğimi en iyi bilenlerdensiniz” dedi.

 

Aday olmama kararını tek başını almadığını, ailesi, kardeşleri, firma yönetici ve çalışanları, MTSO’daki yakın yol arkadaşlarıyla yaptığı istişareleri sonunda aldığı bir karar olduğunu söyleyen Aşut, şöyle devam etti: “Hiçbir görevden kaçmadım, hayatta hiçbir zorluk karşısında pes etmedim, yılmadım, vazgeçmedim. Bu karar da bir korkunun, pes edişin veya başka bir yorgunluk veya yılgınlığın sonucu değildir.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle