Hoşgeldiniz  

MORALLER ÜST DÜZEYDE… SALGINA DİRENENLERE VE MÜCADELE EDENLERE VALİ BEY’DEN TEŞEKKÜR!

admin | 06 Nisan 2020 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Dünyayı ve ülkemizi hızla etkisi altına korona virüs salgınının önlenmesine karşı yurt genelinde tüm kurumlarıyla ve vatandaşlarıyla teyakkuza geçildiği şu günlerde, Mersin Valisi Ali İhsan Su’dan teşekkür mesajı geldi.

Tüm kentlerde ilan edilen salgın OHAL’ine karşı mücadeleyi yürüten Mersin Pandemi Kurulu Başkanı Mersin Valisi Ali İhsan Su’dan, salgın günlerinde büyük mücadele veren her kesime teşekkür mesajı geldi.

Vali Su, sosyal medyadan yayınladığı mesajda, “Covid-19 ile mücadelede canla başla çalışan başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere, güvenlik kuvvetlerimize, eğitim camiamıza, kamu personellerimize, sabır ve anlayışla evinde kalan tüm Mersinlilere en kalbi teşekkürlerim ile sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadeleriyle teşekkür etti.

VALİ SU, ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİ DE UNUTMADI

Salgın nedeniyle evden eğitime dönüşen okulların öğretmen ve öğrencilerine de seslenen Vali Ali İhsan Su, “Sevgili öğrencilerimiz, değerli öğretmenlerimiz, ‘Tatil Değil Uzaktan Eğitim’ zamanı diyerek derslerinizi EBA ve EBA TV’den takip eden sizleri kutluyor, üstün başarılar diliyorum. Kıymetli velilerimize de verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle