Hoşgeldiniz  

MHP’Lİ TOPKARA’DAN FLAŞ “BEDRETTİN GÜNDEŞ-HDP-VAHAP SEÇER” İDDİASI

admin | 15 Eylül 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

HDP’nin 2014 Toroslar Belediye Başkan Adayı olan Bedrettin Gündeş’in CHP’li Sçer tarafından ani bir kararla Strateji Geliştirme Daire Başkanlığından ani bir kararla dev bütçeli Basın Yayın Daire Başkanlığına atanmasına ilişkin olarak MHP’li Meclis Üyesi Mehmet Topkara’dan flaş bir iddia gündeme geldi.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in ani bir kararla Strateji Geliştirme Daire Başkanı Bedrettin Gündeş’i, dev bütçeli Basın Yayın Daire Başkanlığına getirmesine tepkiler artarak sürüyor.

GÜNDEŞ, CHP’Lİ SEÇER’İN İLK ATADIĞI DAİRE BAŞKANLARINDAN OLDU

Bilindiği gibi 31 Mart yerel seçimlerinde HDP ile CHP Mersin’de ittifak yapmıştı. CHP’li Vahap Seçer, mazbatayı aldıktan kısa bir süre sonra HDP’nin 2014 yerel seçimlerinde Toroslar Belediye Başkan Adayı olan ve geçtiğimiz dönemde teröre verdiği destek nedeniyle İçişleri Bakanlığı tarafından kayyum atanan HP’li Akdeniz Belediyesi’nde bir süre tutuklu yargılanan Belediye Başkanı Fazıl Türk’ün Yardımcılığını üstlenen Bedrettin Gündeş’i Strateji Geliştirme Daire Başkanlığına getirmişti. Seçer’in bu ataması seçimler öncesinde HDP ile yapılan ittifakın bedeli olarak yorumlanmıştı.

MHP’Lİ TOPKARA’DAN FLAŞ İDDİA: SEÇER İLE HDP’Lİ MECLİS ÜYELERİ PAZARLIK MI KESTİ?

Son olarak MHP’li Büyükşehir Meclis Üyesi Mehmet Topkara’dan Gündeş’in Basın Yayın Daire Başkanlığı’na getirilmesinde Büyükşehir’deki HDP’li Meclis Üyeleriyle CHP’li Seçer’in arasında kesilen pazarlık iddiası kamuoyuna bomba gibi düştü.

Sansasyonel Haber’in sosyal medya paylaşımının altına yorum yazan MHP’li Topkara, “Eylül ayı Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısının 1. Oturumunda kararlara tümden Ret vereceğiz diyen ve kararların oy çokluğuyla geçmesine sebep olan HDP’li Meclis üyeleri, 14 Eylül 2. Toplantıda oy birliğine döndü. Ne değişti, pazarlık için miydi? Sonuç; Basın daire mi? Yakında Genel sekreter yardımcısı olur” açıklaması yaptı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle