Hoşgeldiniz  

MHP’Lİ BELEDİYELERİN OLDUĞU YERDE AK PARTİLİLERİN İTTİFAK SANCISI…

admin | 01 Ocak 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Cumhur ittifakı gereği Mersin’i MHP’ye bırakan AK Parti’de ittifakın ne şekilde yapılacağı belirsizliğini korurken, MHP’nin elindeki mevcut ilçe belediyelerinin de MHP’ye bırakılma ihtimalinin yükselmesi özellikle ilçe teşkilatlarını ve ilçe belediye başkan aday adaylarını sessizliğe gömdü. Bazı ilçelerde vatandaşın ittifak sorularına yanıt veremeyen aday adaylarının seçim bürolarını açmadığı gözlendi.

24 Haziran seçimlerinde Mersin ilçelerinde büyük başarı yakalayan AK Parti’de ittifak sıkıntısı yaşanıyor. Mersin Büyükşehir’i Cumhur ittifakı gereği MHP’ye bırakan AK Parti’de, MHP tarafından yönetilen ilçelerde de aday çıkartmama ihtimalinin yükselmesi ilçe aday ve teşkilatlarının moralini bozdu.

Erdemli’de gerçekleştirilen programda MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek’in Erdemli’nin MHP’li Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’yu “ittifak” adayı olarak tanıtması AK Parti’nin en güçlü olduğu ilçe olan Erdemli’de soğuk duş etkisi yarattı.

MHP’li başkanların yönettiği Gülnar, Bozyazı, Toroslar, Tarsus ve Mut’ta da AK Partili adayların tıpkı Erdemli’de olduğu gibi moralinin bozulduğu, bazı aday adaylarının vatandaşların sorularına yanıt veremedikleri için seçim bürolarını dahi açmadıkları görüldü. 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle