Hoşgeldiniz  

MHP MERSİN, SEÇİM STARTINI AKDENİZ’DEN VERDİ

admin | 26 Şubat 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP Akdeniz İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programa katıldı.

MHP Akdeniz İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğinde düzenlenen programa Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, MHP Akdeniz İlçe Başkanı Erdoğan Alkaya, MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, MHP Mut İlçe Başkanı Alparslan Savaş Kır, MHP Aydıncık İlçe Başkanı Hacı Salan, TÜRKAV Mersin Şube Başkanı Mustafa Tekerek, MHP Mersin İl ve İlçe Yöneticileri ile meclis üyeleri, muhtarlar ve basın mensupları katıldı.

 

“MERSİN’E SAHİP ÇIKTIK, ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

 

2014 yılında yola çıktıkları zaman Mersin’i barış, huzur ve kardeşlik kenti yapacaklarının sözünü vermiş olduklarını dile getiren Başkan Kocamaz, “Allah’a çok şükür Mersin 2014’ten beri gerçekten bir barış, huzur ve kardeşlik kenti oldu. Mersin’i hak ettiği yere getireceğiz, sahipsiz bırakmayacağız demiştik. Zira bu emri bize Aziz Atatürk vermişti. Bizler de Mersin’e sahip çıktık, çıkmaya devam ediyoruz.” dedi.

 

Türk Milliyetçileri ve ülkücüler olarak bu ülkede her zaman zor işlere talip olduklarının altını çizen Başkan Kocamaz, “İşimizin çok zor olduğunu biliyoruz ama inanç ve azimle, birlikte yola çıktığımız dava arkadaşlarımızla bu yükün altından kalkabileceğimizi söylemiştik. Allah’a çok şükür ki Tarsus’taki 20 yıllık tecrübemizle Mersin’i yeni bir yönetim anlayışıyla kolları sıvayarak bir yerlere getirmeye çalıştık” şeklinde konuştu.

 

Mersin’in tüm yönleriyle özel bir şehir olduğuna vurgu yapan Başkan Kocamaz, “Bizler bu özel şehirde doğmuş, büyümüş ve yaşıyor olmaktan, bu kente hizmet etmekten onur duyuyoruz. Bizim olduğumuz yerde adalet olur demiştik ve bu güne kadar hizmet konusunda maalesef yeterli desteği alamamış kırsal bölgelerde adaleti sağlamamız gerektiğini söylemiştik. Çok şükür ki geçmişte çok kısır hizmet alan bölgelerde bugün Mersin Büyükşehir’i vatandaşımız hemen her noktada görme şansına sahip” ifadelerini kullandı.

 

“HER TÜRLÜ ENGELLEMELERE RAĞMEN 1/100 000’LİK PLANIMIZ ŞU ANDA TAMAMLANDI”

 

Mersin’de daha önceleri kentin anayasası denilebilecek bir İmar Planı ve Ulaşım Master Planı olmadığından bahseden Başkan Kocamaz, “Bir kent düşünün ki bu Büyükşehir ama kentin anayasası diyebileceğimiz bir İmar Planı, Ulaşım Master Planı yok. Bu kent gerçekten 15 yılını heba etmişti. Bizler göreve geldiğimiz andan itibaren 1/100 000’lik çalışmaları başlattık. Yine aynı şekilde Ulaşım Master Planı ile alakalı çalışmaları başlattık. Yine bu kentte ancak kalite yönetim sisteminin özümsenmesiyle hizmetler üretilebileceğini biliyorduk ve bu çalışmaları başlatarak her türlü engellemelere rağmen 1/100 000’lik planımız şu anda tamamlandı. Merkezle ilgili de 5000’lik planlarımız tamamlandı. Bunun dışarısında da Ulaşım Master Planı ile alakalı çalışmalarımızı tamamladık” diye konuştu.

 

“MERSİN HİZMETE SUSAMIŞ BİR ŞEHİRDİ”

 

Mersin’e 2018 yılı içerisinde deniz otobüsü, deniz uçağı ve helikopter alınacağının müjdesini de veren Başkan Kocamaz, “Deniz otobüsü, deniz uçağı ve helikopter bu yılsonuna kadar Mersinlinin hizmetine girmiş olacak. Gerçekten Mersin hizmete susamış bir şehirdi. Özellikle kırsaldaki muhtarlarımız bu işi çok canlı olarak yaşadılar. Bir köyün güzergâhında 300 metre, 500 metre ya da 1 kilometre sathi kaplama asfalt yapılsa siyasetçiler davul zurna ile karşılanırdı. Ama biz binlerce, yüzbinlerce yol asfaltlıyoruz, vatandaşımız gerçekten bu konudan çok memnun. Bu güne kadar alamadıkları hizmetleri aldıklarını ifade ediyorlar. Ama daha gidilecek çok yol ve yapılacak çok iş var. Bunun için de sizlerin desteği ve Cenab-ı Allah’ın yardımına çok ihtiyacımız var. Bizler Mersin genelindeki bütün ilçeleri MHP yönetim kadroları ile yönetmeye talibiz” şeklinde sözlerini sonlandırdı.

 

Yerel seçimlere giden süreçte MHP Akdeniz İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen programda kurbanlar kesildi, dualar okundu.

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle