Hoşgeldiniz  

MHP KURULTAYINA 1 GÜN KALDI… BAŞKANLAR ANKARA’DA…

admin | 17 Mart 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

18 Mart Pazar Günü gerçekleşecek olan MHP 12. Olağan Kurultayı’na katılmak üzere Mersinli MHP’liler Ankara’ya hareket etmeye başladı. Ankara’ya sabah saatlerinde gelen Mersinli Belediye Başkanları Genel Başkan Bahçeli’yi ziyaret etti.

MHP, yarın gerçekleşecek olan “Milli Duruş Şühedaya Vefa Millete Bekâ” sloganıyla yola çıktıkları 12. Olağan Büyük Kurultayı için tüm hazırlıkları sürdürüyor. Kurultay’a katılmak için Mersinli partililer de bugün öğle saatlerinden itibaren Ankara’ya doğru hareket etmeye başladılar.

 

Sabah saatlerinde kurultay için Ankara’ya ulaşan Mersinli Belediye başkanları ilk olarak, Genel Merkez’de Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Ziyarette MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı ve Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu yer aldı.

 

KOCAMAZ, BAHÇELİ’YE ZEYTİN DALI ANITI’NIN HEYKELİNİ HEDİYE ETTİ

 

Oldukça samimi bir havada geçen ziyaretin ardından açıklama yapan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Kurultay öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek hem toyumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ettik hem de Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak dün açılışını gerçekleştirdiğimiz Zeytin Dalı anıtının minyatürünü kendilerine hediye ettik. Bizleri kabul etmesinden dolayı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

 

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle