Hoşgeldiniz  

MERSİNLİYİM, MERSİN’E SAHİP ÇIKALIM DİYENLER DERNEĞİ NEREYE KOŞUYOR?

admin | 03 Eylül 2017 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin merkezli büyük facebook grupları arasında yer alan Mersinliyim, Mersin’e Sahip Çıkalım Diyenler Derneği’nin yöneticilerinin gruptaki son paylaşımları büyük tepki çekti. Dernek Başkanı Adem Burçin Özcan, “Bizleri bugüne kadar muhatap almayan başkanlara bizler de bir adım uzağız. Sayımız azımsanmayacak kadar fazla” diyerek mevcut seçilmişlere aba altından sopa göstermesi de skandal olarak yorumlandı.

Mersin merkezli facebook gruplarından, Mersinliyim, Mersin’e Sahip Çıkalım Diyenler Derneği’nin topluluk sayfası yöneticilerinin daha önce de kentte yaşayan Suriyelilere karşı halkı kışkırttıkları gerekçesiyle gözaltına alınıp, ifade vermeleriyle gündeme gelmişti.

 

Söz konusu derneğin facebook sayfasından bu kez de yeni bir skandala imza atıldı. Mersinliyim, Mersin’e Sahip Çıkalım Diyenler Derneği Başkanı Adem Burçin Özcan, grup sayfasından üyeler adına da konuşarak mevcut ve aday olmayı planlayan siyasilere mesaj gönderdi. Mesajında Mersin’deki yerel kurumlar tarafından muhatap alındıklarını vurgulayan Özcan, kendilerini “muhatap” almayan seçilmiş belediye başkanlarına da bir adım uzak duracaklarını kaydederek, siyasi tehditte bulunması tepki çekti.

 

 

KENDİLERİNE İLGİ GÖSTEREMEYEN KÖTÜLENECEK, BİAT EDEN ÖVÜLECEK!

 

Derneği siyasete alet ederek, kurulan facebook grubunu da “yaptırım aracı” olarak lanse eden Dernek Başkanı, kendilerini “ziyaret eden” siyasilerin de reklamını yapacaklarını alenen duyurdu. Bu duyuruyu tüm topluluk üyelerini bağlayacak şekilde yapması da ayrı bir skandal olarak yorumlandı.

 

İLK TEHDİT MHP GÜLNAR İLÇE BAŞKANI’NA

 

Mersin’e Sahip Çıkmayı siyasilere baskı kurma olarak anlayan Dernek Başkanı Adem Burçin Özcan, kendisine ilgi göstermeyen ilk siyasiyi de yine facebook üzerinden hedef tahtasına koydu.

 

Yine Derneğin facebook gruplarından olan Gülnarlılar Derneği grubundan MHP Gülnar İlçe Başkanı Yüksel Çelik’i hedef alan Özcan, “Hayırlı akşamlar Yörükler geçen sene yıllardır yapılmayan köy yolumuz için büyükşehir belediyemizden söz aldık nitekim 1 yıl geçti yapılmamıştı, başkan ile tekrar konuştuk ve yol yapılmaya başlandı! Öğrendik ki meclis üyemizin biri engel oluyormuş ve köy muhtarımızla da kavga etmiş bu konu hakkında. Şimdi bu arkadaş yeni ilçe başkanı olarak ATANMIŞ! .. Ne yapalım nasıl destek olalım nasıl içimize sindirelim? Birde vekilimizle dolanıyor. Acaba bizler mi küçümseniyoruz Kutlay Özcan? Seçim zamanı oy arayanlar bizlerin çevresine mi güvenmiyor acaba? Gülnarımızın değeri en eski Türbemiz Yedi yatırlar türbemizin tanınması için uğraşıyoruz lakin insanlar köylüye hizmet yerine yol yapımını engelliyor gel de DESTEKLE!” diyerek dedikodular üzerinden ilçe başkanını yargılayıp, vatandaşın önüne atması da yeni seçim döneminde söz konusu derneğin facebook’ta nasıl “çalışacağının” da ilk sinyalini vermiş oldu.

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

MERSİNLİYİM, MERSİN’E SAHİP ÇIKALIM DİYENLER DERNEĞİ NEREYE KOŞUYOR? için 1 yorum

  1. Yüksel Çelik’ten, bu yazı karşılığı ne kadar aldınız; onu da öğrenmek isteriz. Bu arada; adı geçen derneğin üyesi de değilim, ama çalışmalarını takip ediyorum; tıpkı Yüksel Çelik ve oluşturduğu sacayağını yıllardır takip ettiğim gibi.

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle