Hoşgeldiniz  

MERSİN’İN KADIN MUHTARLARINDAN YANGIN BÖLGESİNDEKİ KADINLARA YARDIM ELİ!

admin | 07 Ağustos 2021 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’de Bahçelievler Muhtarı Gülcan Özden ve 50. Yıl Mahalle Muhtarı Nergiz Özcan, Aydıncık ve Silifke’de yangından etkilenen kadınlara giysiden temel ihtiyaç malzemelerine kadar yardımları ulaştırdı.

Bahçelievler Muhtarı Gülcan Özden ve 50. Yıl Mahalle Muhtarı Nergiz Özcan, mahallelerinden topladığı yardım malzemelerini yangından etkilenen Aydıncık ve Silifke ilçelerindeki ihtiyaç sahibi kadınlara ulaştırdı.

Mersin’in kadın muhtarları olarak öne çıkan Özcan ve Özden’in bu yardım girişimi mahallelerinden de karşılık gördü ve muhtarların çağrısı 50. Yıl ve Bahçelievler halkı tarafından olumlu karşılandı.

Çok sayıda yardım malzemesini muhtarlıklara ulaştıran vatandaşların tüm yardımları, Yenişehir Belediyesi’nin araçlarıyla yangın bölgesine ulaştırıldı.

Mersin’in kadın muhtarları, Aydıncık ve Silifke ilçesindeki yangın mağduru kadınların giysi ve temel ihtiyaç malzemelerini teslim etti.

“DAYANIŞMA BİZİM KANIMIZDA VAR…”

Yardım çalışmasıyla ilgili açıklama yapan Bahçelievler Muhtarı Gülcan Özden, “Ben ve 50. Yıl Mahalle muhtarımız Nergiz Özcan ile birlikte “mahallelerimizde yangın bölgesine yardım topluyoruz”  diye bir duyuru yaptık… Dayanışma kanımızda var, bir anda mahalleli, mahalle esnafı muhtarlıklarımıza akın etti… Yangın Bölgesinde en acil nelere ihtiyaç duyduklarını düşündük… Şalvar, yazma gibi kadınlarımızın ihtiyaç duyduğu malzemelerin yanında birçok ihtiyaç ürünü ile yola çıktık… Malzemeleri ulaştırmamızda bize destek olan Yenişehir Belediyesi’ne, Bahçelievler ve 50.Yıl Mahalle esnafımıza ve tabi ki mahalle sakinlerimize katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz… Allah bir daha bu acıları yaşatmasın” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle