Hoşgeldiniz  

MERSİN’DEKİ SELDE HAYATINI KAYBEDEN SULTAN UNCU GÖZYAŞLARIYLA MEMLEKETİNDE UĞURLANDI

admin | 03 Mart 2017 | Dünya, Genel, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’de yaşanan sel felaketinde komşularının aracında giderken sele kapılan ve 650 kilometre uzakta Muğla’da cesedi bulunan 25 yaşındaki Sultan Uncu’nun cenazesi Hatay’ın Hassa İlçesi’nde sağanak yağış altında toprağa verildi.

sultanuncumersinselhassadefin

Geçen yıl 29 Aralık’ta Mersin’de yaşanan sel felaketinde kaybolan ve 22 Ocak’ta Muğla’da balıkçılar tarafından denizde bulunan Sultan Uncu’nun cenazesi kimsesizler mezarlığına defnedilmişti. Burada yapılan DNA testi sonucu Sultan Uncu olduğu belirlenen cenaze, mezardan çıkarılarak ailesine teslim edildi.  Genç kadının cenazesi bugün Sabah Hassa Devlet Hastanesi morgundan alınarak önce baba evine ardından da eşinin evine getirildi. Helallik alınmasının ardından Uncu’nun cenazesi Hassa Ulu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Hassa Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 

CENAZEDE SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLDU

 

Selde hayatını kaybeden Sultan Uncu’nun cenaze töreni boyunca da ilçede kuvvetli sağanak yağış etkili oldu. Uncu’nun cenazesi mezar üzerine açılan brandanın altındaki yakınları tarafından defnedildi. Evli ve 1 çocuk annesi olan Uncu’nun eşi Saim Mustafa, babası Mustafa Hoş ve kayınbabası Behzat Uncu ile akrabaları cenaze defnini şemsiye altında gözyaşlarıyla izledi.

 

Kaynak: Milliyet

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle