Hoşgeldiniz  

MERSİN’DEKİ DURUŞMALAR ERTELENDİ: GEREKÇE KORONAVİRÜS

admin | 16 Mart 2020 | Genel, Gündem, Sağlık, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Adalet Komisyonu yaptığı duyuruyla 31 Mart tarihine kadar olan duruşmaların koronavirüse karşı alınacak önlemler kapsamında ertelendiğini kaydetti.

Tüm Dünyayı etkisi altına alan koronavirüse karşı alınacak önlemler her geçen kapsamını genişleterek sürüyor. Son olarak Mersin Adalet Komisyonu, önlemler kapsamında 31 Mart tarihine kadar yapılacak olan duruşmaların ertelendiğini duyurdu.

Mersin Adalet Komisyonu’ndan yapılan açıklamada, “Hakimler ve Savcılar Kurulu Genel Sekreterliğinin ”korona virüsü hakkında alınacak tedbirler” konulu yazıları ile Sağlık Bakanlığı bünyesinde oluşturulan Koronavirüs Bilim Kurulunun önerileri kapsamında, yargılama faaliyetlerinin herhangi bir soruna sebebiyet vermeksizin tutuklu işlere yönelik yapılacak soruşturma ve kovuşturmalar ile ivedi sayılacak diğer hususlar haricinde duruşma ve keşiflerin ertelenmesi ve gerekli durumlarda SEGBİS uygulaması hususunun değerlendirilmesi istenmiştir. Bu hususa göre; Mersin ve mülakat Erdemli Adliyesinde tutuklu ve ivedi işler hariç olmak üzere 31 Mart 2020 tarihine kadar yapılacak olan duruşmalar ileri bir tarihe ertelenmiştir. Belirlenecek yeni duruşma tarihleri dosyanın taraflarına ayrıca bildirilecektir” denildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle