Hoşgeldiniz  

MERSİN’DE SAHTE İÇKİ SKANDALININ ACISI BİTMEDEN ŞİMDİ DE KAÇAK ET SKANDALI PATLADI!

admin | 25 Temmuz 2019 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Tarsus Belediyesi Zabıta ekipleri, yaklaşan kurban bayramı öncesi yaptıkları denetimlerde bir kasapta patates ile mezbahane mührü taklit edilmiş 113 kilo kaçak et ele geçirdi.

Zabıta ekipleri,  vatandaşların gönül rahatlığıyla et alabilmeleri amacıyla Kurban Bayramı öncesinde ilçede et satışını yapan kasap ve işyerlerine denetimleri artırdı. 

İş yerlerini kontrol eden ekipler, Şehit İshak Mahallesi’nde kasap dükkânı işleten Y.Ç. isimli vatandaşın iş yerinde yaptıkları incelemelerde patates ile mezbahane mührü taklit edilmiş 113 kilo kaçak ve sağlıksız et ele geçirdi.

Küçükbaş hayvana ait olduğunu bildirilen etler, imha edilmek üzere İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevlilere teslim edildi.  Şahıs hakkında ise tutanaklar tutularak,  kaçak kesim yapan işyerine yasal işlem uygulandı.

Hiç kimsenin halkın sağlığıyla oynamaya hakkının bulunmadığını belirten Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; “Vatandaşlarımızın sağlığını tehdit eden hiçbir uygulamaya asla taviz vermeyeceğiz. Sağlıklı bir Tarsus için ekiplerimiz tarafından denetimler tüm hızıyla devam edecek. Halkımızın kuşku duyduğu durumlarda Alo 153 hattımıza anında ihbarlarını iletebilir” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle