Hoşgeldiniz  

MERSİN, ŞU HARARETLİ GÜNLERDE IRAK BÜYÜKELÇİSİ’Nİ AĞIRLAYACAK!

admin | 28 Aralık 2016 | Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Irak Ankara Büyükelçisi Hişam Ali Ekber İbrahim El-Alevi, 29-31 Aralık tarihleri arasında bir takım temaslarda bulunmak üzere Mersin’e gelecek. Büyükelçi, Türkiye-Irak Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TISİAD) tarafından düzenlenecek “2017’ye girerken Mersin’den Irak’a bakış” konulu konferansta konuşmacı olacak.

irakkonsolostisiad

Türkiye-Irak Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TISİAD) Genel Başkanı Nevaf Kılıç, Türkiye ile Irak arasında ticari, sosyo-ekonomik ve kültürel ilişkilerin arttırılması, mevcut ilişkilerin geliştirilmesi ve devamlılığının sağlanması için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

 

Irak’ın Türkiye ile arasındaki kardeşlik bağlarının yanı sıra, en önemli ticari partnerlerinden biri olduğuna dikkat çeken Kılıç, bu kapsamda Irak Ankara Büyükelçisi Hişam Ali Ekber İbrahim El-Alevi’nin katılacağı bir dizi program hazırladıklarını ifade etti.

 

Kılıç, 29-30 ve 31 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen 3 günlük program hakkında şu bilgileri verdi:

 

“Ekselans Hişam Ali Ekber İbrahim El-Alevi, 29 Aralık Perşembe Günü Mersin’de olacak. Aynı gün saat 17.00’da Mersin Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda ‘2017’ye girerken Mersin’den Irak’a bakış’ konulu bir konferans gerçekleşecek. Konferansın konuşmacıları Büyükelçi Hişam Ali Ekber İbrahim El-Alevi ile Toros Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ahmet Özer olacak. 30 Aralık’ta kentin ileri gelenleriyle görüşecek olan Büyükelçi, 31 Aralık günü çeşitli kurum ve tesislere gerçekleşecek ziyaretin ardından Mersin’den ayrılacak.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle