Hoşgeldiniz  

MERSİN DİREKTEN DÖNDÜ… YA MİLLETVEKİLİ OLSAYDI!

admin | 20 Kasım 2017 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Ak Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül’ün NATO ile yaşanan krizi değerlendirdiği videosunda verdiği bilgileri gören Mersinliler “Verilmiş sadakamız varmış” dedi. 7 Haziran seçimlerinde Mersin Milletvekili adayı olan Gül’ün NATO hakkında verdiği bilgiler dehşete düşürdü!

Ak Parti Tarsus ilçe başkanı İbrahim Gül, Tarsus Devlet Hastanesi’nin yapımının Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz’ın engellemesi yüzünden geciktiğini iddia etmiş, bu açıklaması da belgelerle Büyükşehir tarafından yalanlanmıştı.

 

Bu “darbenin” hemen ardından gündem değiştirmek isteyen İbrahim Gül, bu sefer de NATO’nun Norveç’te düzenlediği komuta kontrol amaçlı Trident Javelin adlı tatbikatta Atatürk’ün fotoğrafının, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da isminin ‘düşman taraf’ olarak gösterildiği skandal tatbikatı değerlendirmeye kalktı. Gül’ün bu açıklamasında NATO ile verdiği bilgilerin tamamen yanlış olması 7 Haziran seçimlerinde Ak Parti Mersin Milletvekili Adayı olduğundan hareketle Mersinlilere “Verilmiş sadakamız varmış, da bu temel bilgilerle bizi orada temsil edememiş” dedirtti.

 

Tarsus Net Haber’in sosyal medya sayfasına konuşan Gül, Türkiye tatbikattaki 41 askerini geri çekme kararı aldığını söyledi. NATO’nun Norveç’te düzenlediği komuta kontrol amaçlı Trident Javelin 2017 tatbikatında yaşanan Atatürk ve Recep Tayyip Erdoğan resimlerinin hedef tahtasına konması skandalını değerlendirmeye kalkan Gül, NATO’yu 196 üyeli bir yapı olarak tanımlıyor. Oysaki NATO’nun Kuzey Amerika Avrupalı üyelerden oluşan toplam 28 üyesi var.

 

“NATO’nun Norveç’teki tatbikatında Birleşmiş Milletler Tatbikatı yapılıyor” diyerek beyinleri yakan İbrahim Gül, NATO’nun yaptığı saygısızlığı Birleşmiş Milletler’in üstüne yıktı. Gül, “Bu tatbikatta yaptıkları saygısızlıkla gerçek yüzleri ortaya çıktı” diyerek BM’nin de günahını aldı.

 

“DÜNYA 5’TEN BÜYÜKTÜR” SÖZÜNÜ GÜL DUYDU DA ANLAMADI HERHALDE!

 

Konuşmasının sonunda Türkiye’yi BM’nin daimi üyesi olarak göstermesi de ayrı bir facia olarak göze çarpıyor. Halbuki BM’nin daimi üyeleri Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere, Fransa, Rusya ve Çin olduğunu hatta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Dünya 5’ten büyüktür” sözünün de bu 5 daimi ülkeye atfedildiğini de Gül’ün bilmediği bu açıklamasıyla ortaya çıktı.

 

 

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle