Hoşgeldiniz  

MERSİN, BURHANETTİN KOCAMAZ’I KARŞILADI

admin | 19 Eylül 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde MHP tarafından aday gösterilmeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, İstanbul dönüşü otoban gişelerinde Mersinliler tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı.

Geçtiğimiz hafta Mart 2019’da gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Mersin Büyükşehir adayını kesinleştiren MHP, kararıyla Mersin’de ve MHP camiasında büyük şok yaşatmıştı. 20 yıl Tarsus’ta 5 yıl da Mersin’de belediye başkanlığı yapan Burhanettin Kocamaz’ın aday gösterilmemsi büyük tepki topladı.

 

Kararın açıklanmasının ardından yurt dışı gezisi ve İstanbul temaslarını tamamlayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz bugün akşam saatlerinde Mersin’e döndü. Tarsus gişelerde vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Burhanettin Kocamaz’a gösterilen ilgi ve sevgi kentte büyük yankı uyandırdı.

 

“YİNE SİZLERİN DESTEĞİYLE ÇOK HİZMETİMİZ OLACAK”

 

Mersin merkez ve ilçelerden gelen vatandaşlarla buluşan Başkan Kocamaz, kendisi için hazırlanan platformda ilk olarak babasıyla kucaklaştı. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşmasına başlayan Burhanettin Kocamaz’ın konuşması sık sık “Başkan Kocamaz, seni kimse yıkamaz” sloganlarıyla kesildi.

Kocamaz, “25 yıldır bu yolda sizlerin desteğiyle yürüyoruz. Mersin’e ve Tarsus’a hizmet noktasında neler yaptıysak sizlerin büyük desteğiyle yaptık. Kentimizin dört bir yanını sizlerin desteğiyle hizmete doyurduk. Yine sizlerin desteğiyle daha çok hizmetimiz olacak inşallah” dedi.

 

“SİZLERİN ÜZÜLMESİNE ÜZÜLDÜM”

 

Belediye Başkanlığının çok zor ve ağır vebali olduğunun altını çizen Başkan Kocamaz, “25 yıl boyunca bize güvenen vatandaşlarımızın güvenini boşa çıkartmadık. Mersin’i tüm renkleriyle, bir bütün olarak kucakladık. Hepinizin bu karardan dolayı üzüldüğünü biliyorum. İnanın bana sizler üzüldüğünüz için ben üzülüyorum” diye konuştu.

 

“METANETİNİZİ KORUYUN, MERSİN’E SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİN”

 

Ülkücü olduğunu ifade eden Başkan Kocamaz, “Biz ülkücüyüz, nerede ve nasıl hareket edeceğimizi çok iyi biliriz. Özellikle sosyal medyayı üzülerek takip ediyorum. Karşılıklı ifadelere çok üzülüyorum. Kim ne yaparsa yapsın, kim ne yazarsa yazsın sizler metanetini koruyun. Saygı ve sevgi çerçevesi dışına çıkmayın. Mersin’e sahip çıkmaya devam edin” dedi.

 

Kocamaz, sözlerini şöyle tamamladı:

 

“Hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Ortamı germeden sakin bir şekilde bu süreci izlemeye devam edelim. Hepiniz Allah’a emanet olun!”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle