Hoşgeldiniz  

MACİT ÖZCAN’IN SANATÇI KIZI EVLENDİ: DÜĞÜN ÇIRAĞAN’DA, GECELİĞİ 15 BİN AVRO OLAN OTELDE BALAYI… DAMAT AMERİKALI!

admin | 26 Eylül 2021 | Dünya, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin eski Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan’ın kızı, Türk Halk müziğine sesiyle yeni bir yorum getiren ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken güzel sanatçı Günseli Deniz, geçtiğimiz gece uzun süredir birlikte olduğu iş adamı Amerikalı nişanlısıyla görkemli bir düğün töreninde hayatını birleştirdi.

İstanbul’da Çırağan Sarayı’nda gerçekleşen düğüne çiftin ailelerinin yanı sıra; siyaset, sanatçı ve cemiyet dünyasının önde gelen isimleri ve yakın arkadaşları katıldı. Deniz’in, Amerika’da 15 bin dolara özel olarak hazırlanan iddialı gelinliği göz doldururken, törenin diğer yarısında giydiği Hakan Akkaya imzalı şık ve sade gelinliği de geceye damgasını vurdu.

DAVULLU ZURNALI MİLYONLUK DÜĞÜN

Kokteyl eşliğinde başlayan milyonluk düğün töreni çiftin coşkulu nikah seremonisi, davul gösterileri ve eğlence eşliğinde gece boyunca devam etti. Günseli Deniz & Nekarios Monzae çiftinin nikahlarını ise Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer kıydı.

DÜĞÜN HAZIRLIKLARIYLA BİZZAT KENDİLERİ İLGİLENDİ

Uzun süredir titizlikle devam eden düğün hazırlıkları ile bizzat ilgilenen Günseli Deniz & Nekarios Monzae, eğlencenin dozunu bir an bile düşürmeyerek enerjileriyle unutulmaz bir organizasyona imza attılar.

ÖNCE BODRUM SONRA AMERİKA

Çift, görkemli düğün törenlerinin ardından, balayı için seçtikleri geceliği 15.000 Euro olan “Bodrum Mandarin Orientel”de bir süre kaldıktan sonra Amerika’ya seyahat edecekler.

TÜRKİYE-AMERİKA ARASINDA MEKİK DOKUYACAK

Günseli Deniz, Türkiye ve Amerika arasında sıklıkla seyahat ederek yeni projelerini de müzikseverlerle buluşturmaya devam edecek.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

MACİT ÖZCAN’IN SANATÇI KIZI EVLENDİ: DÜĞÜN ÇIRAĞAN’DA, GECELİĞİ 15 BİN AVRO OLAN OTELDE BALAYI… DAMAT AMERİKALI! için 2 Yorum

  1. Yavuz Gündüz dedi ki:

    Paranın dini imanı yok.. Solcu arkadaşlar Euro üzerinden düğün yapar,din bezirganları mevlüt..Olan abalının sırtından alınan vergilere olur ..Macit az mı söğüşledi Mersin i?Düzen değişse de düzülen değişmiyor vesselam.

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle