Hoşgeldiniz  

KUMPAS İDDİASIYLA SUÇLANAN ŞEHİTOĞLU VE GÖKTAŞ MAHKEME’YE GELMEDİ!

admin | 30 Eylül 2017 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Büyükşehir FETÖ davasında Başkan Burhanettin Kocamaz’ın verdiği ifadede kumpas kurdukları gerekçesiyle tanık olarak Mahkeme’ye çağrılan Gazeteciler Vahap Şehitoğlu ve Mustafa Göktaş’ın davaya katılmaması şok yarattı.

 

15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ operasyonları kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne de geçekleştirilen operasyonun ardından başlayan dava sürüyor.

 

Mahkeme’nin geçtiğimiz oturumunda tanık olarak dinlenen Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, burada verdiği ifade de Büyükşehir’e gerçekleştirilen FETÖ operasyonunu kumpas olarak nitelemiş, bu kumpası da bazı emniyet mensuplarıyla gazeteciler Vahap Şehitoğlu ve Mustafa Göktaş’ın düzenlediğini öne sürmüştü. Başkan Kocamaz’ın bu ifadesi üzerine Mahkeme heyeti de Göktaş ve Şehitoğlu’nu 29 Eylül’deki duruşmaya çağırmıştı.

 

KANIT YOK, DEDİKODU ÇOK!

 

29 Eylül’de gerçekleştirilen 5. Oturuma Göktaş ve Şehitoğlu’nun katılmaması şok yarattı. Her fırsatta kendilerine ait internet sitelerinden Başkan Burhanettin Kocamaz’a “FETÖ’cü” yakıştırması yapan Göktaş ve Şehitoğlu’nun Mahkeme heyeti önünde neden böyle yakıştırma yaptıklarını kanıtlama imkanını da kullanmaması kafalarda soru işareti yarattı. Kumpas iddialarıyla suçlanan gazetecilerin, duruşmaya katılmamaları,  suçlamaları reddetmemelerinin yanı sıra, Kocamaz’ın FETÖ’cülüğünü de ispatlayacak ellerinde kanıt olmadığı için gelmedikleri yorumlarının artmasına sebep oldu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle