Hoşgeldiniz  

KOKAİN YÜKLÜ GEMİDEN ÇIKAN MALLAR MERSİNLİ ÜNLÜ İŞADAMININ YEĞENİNİN Mİ?

admin | 08 Ağustos 2017 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

2 gün önce Mersin Limanına gelen Liberya bayraklı kuru yük gemisinde piyasa değeri 24 milyon 537 bin TL olan 102 pakette toplam 122 kilo 685 gram kokain ele geçirilmişti. Kaçakçılıkla ilgili olarak Mersinli ünlü işadamı A.K’nın yeğeni A.K.’nın işin içinde olduğu iddiası ortalığı salladı

2 gün önce Mersin Limanına gelen bir gemiden indirilen konteynırda tam 122 kilo 685 gram kokain ele geçirilmişti. Uyuşturucu maddenin piyasa değeri 24 milyon 537 bin TL olarak açıklanırken, olayla ilgili 7 kişi gözaltına alınmıştı.

 

Son yıllarda Gümrük Muhafaza ve Kaçakçılık İstihbarat ekiplerince gerçekleştirilen en büyük yakalamalardan biri olan olayda kaçakçılığa konu 122 kilo 685 gram kokaine el konulmuş, uyuşturucu kaçakçılığına karışan yedi şüpheli gözaltına alınmış ve haklarında Mersin Cumhuriyet Savcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmıştı.

 

Bugün akşam saatlerinde soruşturma tamamlanarak zanlılar Adliye’ye sevk edildi. Zanlılardan 3’ü çıkarıldıkları Mahkemece tutuklanırken, 4 zanlıda adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

MÜTHİŞ İDDİA

 

Tutuklamanın ardından ortaya atılan şok bir iddia ise Mersin’i salladı. Tutuklanan zanlılardan A.K’nın Mersinli ünlü işadamı A.K.’nın yeğeni olduğu öne sürüldü. Zanlılar Adliye’ye sevk edildiğinde ünlü işadamının 4 avukatının da Mahkeme’de hazır bulunduğu ifade edildi.

Erenler mutlu son

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle