Hoşgeldiniz  

KOCASI AYRI, KARISI AYRI YURT GEZİSİNDE! DİLEK İMAMOĞLU MERSİN’E GELİYOR!

admin | 21 Ekim 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu’nun bir dizi program için Mersin’e geleceği bildirildi.

Adı Cumhurbaşkanlığı adaylığı için geçen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul dışına gerçekleştirdiği il ziyaretleri için Cumhur ittifakınca yoğun şekilde eleştiriliyordu.

Ekrem İmamoğu’na bu yönde eleştiriler sürerken, bir bomba haber de Bayan Dilek İmamoğlu’ndan geldi. Dilek İmamoğlu’nun 2 günlük Mersin programı için kente geleceği ve kendisine Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve eşi Meral Seçer’in eşlik edeceği bildirildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin farklı birimlerine yönelik ziyaretler için 22-23 Ekim tarihlerinde Mersin’de bulunulacağı kaydedilen açıklamada, Vahap Seçer ve eşi Meral Seçer’in de katılacağı 2 günlük program da basın mensuplarına duyuruldu.

2 GÜN YOĞUN PROGRAMI OLACAK!

Programa göre Dilek İmamoğlu, Cuma günü Kongre ve Sergi Sarayındaki Dünya Kadın Çiftçiler Günü programının ardından Macit Özcan Tesislerinde Kır Çiçekleri ziyareti gerçekleştirecek. Dilek İmamoğlu’nun ilk  günkü programı Çamlıbel Sokak Festivali’yle son bulacak.

Cumartesi günkü program için Silifke’ye geçecek olan Dilek İmamoğlu, burada Gazi Çiftliğini ziyaret edecek. Silifke’deki programın ardından Toroslar Mevlana Mahallesinde Kadın-Çocuk Atölyesini ziyaret edecek olan Dilek İmamoğlu, daha sonra kentten ayrılacak.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

KOCASI AYRI, KARISI AYRI YURT GEZİSİNDE! DİLEK İMAMOĞLU MERSİN’E GELİYOR! için 1 yorum

  1. Sade vatandaş dedi ki:

    Ortağınızın yaptğı gibi devletin parasıyla mı yani bizim vergilerimizle mi geziyor? devletin koruma ordularıyla mı geziyor? Devletin uçağıyla mı? binlerce korumayla polisle mi geziyor? Yoo
    O zaman size batan nedir? Size ne? Şahsi olarak geliyor ama halk teveccüh gösterirse etrafı da kalabalık olur sizi ne ilgilendirir bunlar? Çamur atacak bişey bulamayınca bunlara sarıyorsunuz işte.

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle