Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ’IN YURT DIŞINA KAÇTIĞINI SÖYLEYECEK KADAR AŞAĞILAŞAN YARATIKLARA ÖZEL HABER: “KOCAMAZ MERSİN’E DÖNDÜ!”

admin | 19 Ocak 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Ulusal ölçekte yayın yapan bir internet sitesinde yayınlanan “yalan haber” yok artık dedirtti. Aylar öncesinden belli olan bir program için yurt dışına giden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz hakkında “Yurt dışına kaçtı” şeklinde haber servis edildi. Kocamaz, bu sabah itibariyle Mersin’e döndü ve çok ağır ifadelerle haberi yapan ve yaptıranlara veryansın etti.

 Mersin’de Büyükşehir Belediye başkanı Burhanettin Kocamaz’la ilgili geçtiğimiz gün yayınlanan bir haber “Yok artık” dedirtti. Habere göre, Yaklaşık 15 aydır firari olan aralarında Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin de bulunduğu 120 belediyenin danışmanlık hizmetini sağlayan şirketin sahibi FETÖ şüphelisi Erkan Karaaslan’ın yakalandığı belirtiliyor. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın da aylar öncesinden belli olan ve her türlü Meclis kararı ve Valilik izinleriyle yurt dışında gerçekleştireceği resmi ziyaret için Zürih’e gitmesini “Karaaslan yakalandı, Kocamaz kaçtı” şeklinde veren haber sitesi şok yarattı.

Haberin yayınlanmasının ardından Büyükşehir’den yazılı açıklama geldi.

İŞTE BÜYÜKŞEHİR’İN YALAN HABERE VERDİĞİ SERT CEVAP

‘Seçimlere damgasını vuracak” iddiasıyla taraflı bir yayın kuruluşu aracılığıyla Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz hakkında yayınlanan haberin, asılsız ve tamamen kamuoyunu yanlış yönlendirmek amacıyla yapıldığını belirtmek isteriz.

Yalan habere göre; Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz’ın, FETÖ’nün Belediyeler İmamı olduğu iddia edilen Erkan Karaarslan’ın gözaltına alınmasıyla birlikte yurt dışına kaçtığı dedikoduları bilinçli bir şekilde yaydırılmak istenmiştir.

Oysaki Sayın Burhanettin Kocamaz, 14.01.2019 tarihli Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Kararı ile 18-19 Ocak 2019’da Uluslararası Kardeş Şehirler Turizm Birliği’nin Zürih’te düzenlenen “Dijital Dünyada Kasaba Ve Şehir Ortaklıkları” adlı çalıştayında hem belediyemizi temsil etmek hem de birliğin başkanlığını Zürih Belediyesi’ne devretmek amacıyla 17.01.2019 tarihinde Zürih’e gitmiş bulunmaktadır.

Sayın Burhanettin Kocamaz, cumartesi saat 04.00’te Adana’ya gelmiş bulunacak ve hafta sonu planladığı kent programına devam edecektir.

Uluslararası bu etkinlik için gönderilen resmi davet ve çalıştayın içeriği belediyemizin arşivinde bulunmaktır.

Ayrıca, FETÖ, kurumumuz ve başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz tarafından her daim lanetle kınanan ve belediyemizin, üzerinde gerçekleşen soruşturmalar ve davalardan alnı ak bir şekilde çıktığını belirtmek isteriz.

Seçim sürecinin yaklaştığı böyle önemli bir süreçte bu durumun, Mersin’deki kripto yapının her zaman olduğu gibi sinsi oyunlarına devam etmesinin ve bundan medet ummasından başka bir şey olmadığının bilinmesini isteriz. Yapılan yalan haberin etik dışı olduğunun altını çizeriz.

Bu tür haberleri yapan ve yaptıranların menşeini, amacını ve kim olduklarını bildiğimizi belirterek, zamanı gelince bu taraflarla da yasal yoldan hesaplaşacağımızı vurgularız.

Asılsız ve insanlık dışı, hiçbir ahlaki ölçüye sığmayan, önemli bir seçim sürecinde sırf bel altı vurmak için kamuoyuna yalan haber üreten bu haber sitesi hakkında, tarafımızca savcılığa şikâyette bulunularak, 18.01.2019 tarihiyle yayın durdurma kararı için gerekli işlemler başlatılmış olup, ayrıca ceza ve tazminat davaları için de sürecin başlatıldığını kamuoyuna önemle duyururuz.

BURHANETTİN KOCAMAZ BU SABAH MERSİN’E DÖNDÜ!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da bu sabah Mersin’e döndü. Mersin’e döner dönmez sosyal medya hesabından açıklama yapan Kocamaz, “Ben şu anda Mersin’deyim. Şahsımla ilgili yurt dışına kaçtı diyen müptezeller şimdi acaba nerede?” dedi.

Kocamaz, “Bir kere daha anlaşıldı ki seçimi normal yollarla kazanamayacağını anlayan zavallılar(bizler her ne kadar ortamı germeyin, seçim yarışı demokratik kurallar çerçevesinde centilmence gerçekleşsin desek de) işi çirkefleşmeye kadar götürüyorlar. Öyle ki insanların bizim yaptığımız paylaşımları beğenmesine dahi tahammül edemiyor, insanları arayarak beğenilerini kaldırtmak için tehdit ediyor adeta mahalle baskısı oluşturuyorlar. Belli ki bu zatı muhteremler aday olabilmek maksadıyla yalan, dolan, fitne, fesat, iftira, gıybet, dedikodu yaparak gösterdikleri gayreti seçim kazanmak için gösteremeyecek! Şu ana kadar yaptıkları gibi çirkefliklerle bu kampanyayı sürdürecekler! Ben bu seçim ortamını gererek insanları birbirine düşman etmeye çalışan ve bunun adına da siyaset diyen zavallıları Önce Rabbime havale ediyor, sonrada sevgili hemşerilerimin takdirine bırakıyorum. Ancak şunu iyi bilsinler ki halkımız kavga dövüş istemiyor. Biz onların seviyesine kesinlikle inmeyecek ve bu oyuna gelmeyeceğiz. Bu nedenle bütün arkadaşlarımızı defalarca uyarıyor, sakin ve sabırlı olmalarını istiyoruz. Biz işimizi yapmaya devam ediyoruz.Onlar da saldırılarına ve çirkefliklerine devam etsinler. Netice de Halkımız 31 Mart’ta en doğru cevabı verecektir. Allah doğrularla beraberdir. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Zafer Hakka inananların ve İYİ niyetlilerin olacaktır. Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum. Allah’a emanet olunuz” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle