Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ’IN AÇIKLAMASI ORTAYA ÇIKARDI: MIP, MERSİNLİLERLE ADETA DALGA GEÇMİŞ!

admin | 09 Nisan 2018 | Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan ayı 1. Oturumunda Başkan Burhanettin Kocamaz’ın anlatrtığı olay, Mersin Limanı’nı işleten MIP’nin, Mersin’e ne kadar değer verdiğini gözler önüne serdi.

Nisan Ayı Meclis toplantısında Mersin Kent Merkezi Doğu Girişi Özel Proje Alanı (1. Etap) Planlamaya Esas Araştırma Çalışmaları, Jeolojik ve Joteknik Etüt, Nazım ve Uygulama İmar Planı Revizyonu, Kentsel Tasarım ve Proje Görselleştirme İşi kapsamında hazırlananlar ile ilgili, İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporu 2 red, 3 çekimser oy sonucunda oy çokluğu ile mecliste kabul edildi.

 

Konuyla ilgili görüşlerini meclis üyeleriyle paylaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın anlattığı bir detay Meclis’e bomba gibi düştü.

 

Liman çevresinde yükselen konteynırlarla ilgili konuşan Başkan Kocamaz, “Ben geldiğimden beri o konteynırların oraya koyulmaması için mücadele ediyorum. O konteynırların oraya koyulmaması konusunda çözüm üretmek için MIP’den yetkilileri de çağırdım. Çok kötü bir görüntü var. Gelin buna bir çözüm bulalım, yeni konteynır alanları oluşturulsun dedim. Buradan konteynır dışarıya çıkmasın, bütün ücretini biz alalım diyorsunuz. Bu bölgenin bile büyük kısmını MIP kiralamış. Onların bana söylediği, ‘Konteynırların orada yükselmesi bize peyzaj gibi geliyor’ diyorlar. Para peyzaja dönüşüyor. Bu işlerde bir an evvel karar alıp, uygulamaya geçmemiz gerekiyor” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle