Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ’DAN ŞOK İDDİA: KİM BU KOCAMAZ KOMPLEKSİYLE SALDIRAN MECLİS ÜYESİ?

admin | 13 Mayıs 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mayıs Ayı oturumu sırasında sosyal medya üzerinde yorum yazan önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın iddiası gözleri Meclis üyelerine çevirdi.

Burhanettin Kocamaz’ın iddiası Mersin gündemine bomba gibi düştü. Büyükşehir’n Mayıs ayı oturumunu izlediğini kaydeden Burhanettin Kocamaz, “Şu an da Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısını izliyorum. Seçim öncesi gelip benden bana destek olmak için 300.000 ₺ para isteyen, yalnız bana değil bir çok kişiye “Hamit Tuna’dan hiç bir şey olmaz, onunla yola gidilmez” diyen ve bizden yüz bulamayınca anında çark edip Hamit Bey’in yanında yer alan ve bugün Meclis üyesi olan şahıs veryansın edip, bizim dönemimizle ilgili ahkam kesip aklınca yıllardır şahsıma karşı taşıdığı aşağılık kompleksinden kaynaklanan kin ve nefreti ile saldırıyor. Bizi belli ki kendisi ya da başkaları ile karıştırıyor” demesi gözleri Meclis üyelerine çevirdi.

Kocamaz açıklamasını şöyle sürdürdü: “Ayrıca bu şahıs bizim dönemimizde de MESKİ’den hiç bir engelleme olmadan ihale almıştır. 25 yıllık hizmet dönemimizde belediyeyi zarara uğratmaktan değil ama belediyeye fazladan kazanç elde ettirmekten yargılandığım oldu. Tarsus’un en büyük hizmetlerini hayata geçirdik. Çok büyük rakamlara imza attık. Allaha çok şükür hala dimdik ayaktayım. Dolayısıyla Kul hakkına riayet ve Allaha vereceğimiz hesap dışında bir düşüncemiz olmamıştır. Geçmişimizde sende biliyorsun ki ihalelerdeki dik duruşumuzdan ve aldığımız risklerden dolayı ne sıkıntılar çektiğimizi hatta evimin kurşunlandığını dünya alem biliyor. Sen doğru ol, eğri belasını bulur. Çekinecek bir durumumuz yok.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle