Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ’DAN “İTİRAZLAR ÜZERİNDEN” BAHÇELİ’YE CEVAP

admin | 24 Şubat 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İl Seçim Kurulu’na Burhanettin Kocamaz’ın DP adaylığı için itirazlarda bulunan MHP’li Hamit Tuna’ya yakınlığıyla bilinen kişiler üzerinden Kocamaz için “Çok değerli siyasetçidir” diyen MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye Kocamaz’dan yanıt geldi.

Akla hayale gelmeyecek bir kumpasla Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti’den adaylığının önü kesilen Burhanettin Kocamaz son dakika Demokrat Parti’den aday olmuştu. Cumartesi günü itiraz süresi sona eren askıdaki listeler üzerinden Kocamaz’ın DP adaylığına MHP üyesi ve Hamit Tuna’ya yakınlıklarıyla bilinen isimlerin itiraz etmesinin ardından Kocamaz’dan sert açıklama geldi.

Kendisine kurulan kumpasın arkasında kimlerin olduğunun açık seçik ortaya çıktığını kaydeden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Tecrübelerimiz ve tahminlerimiz bizi yine yanıltmadı. Söylediklerimiz aynen gerçekleşti. Demokrat Parti’den aday olmamıza engel olmak için kim itiraz ederse, şahsıma karşı kurulan bu kumpasın arkasında onlar olacaktır dedik. Nitekim yaptıkları itirazlarla kendilerini ele verdiler” dedi.

Kocamaz’a kumpas olayının ortaya çıkmasının ardında açıklama yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Kocamaz uzun yıllar bize hizmet etmiş, başarılı bir siyasetçidir” sözü üzerinden helalleşme çağrısına da dün yaşanan itirazlar üzerinden yanıt veren Burhanettin Kocamaz, Bahçeli’nin çağrısını samimiyetten uzak olarak tanımlaması dikkat çekti.

Kocamaz, “Hani Kocamaz çok değerli, çok başarılı, tecrübeli bir belediye başkanıydı! Hani değerli bir siyasetçi idi ve seçime katılamaması Türk siyaseti için bir kayıptı Hani Kocamaz’ın seçime katılamamasına üzülmüşlerdi! Bu sözlerin şahsımla ilgili kanaatlerini, gerçek düşüncelerini yansıtmadığını bizler zaten biliyorduk ama vatandaşlarımız da öğrenmiş oldu” açıklaması yaptı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle