Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ’DAN AĞRI SALDIRISINDA YARALANAN SİLİFKELİ GÜMRÜK MEMURUNA ZİYARET

admin | 05 Mart 2020 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde Gürbulak Gümrük Müdürlüğü’ne ait servis aracına gerçekleştirilen bombalı saldırıda yaralanan Silifkeli Gümrük Personeli Ümit Can’ın tedavisi Ankara’da sürerken, bir dizi toplantı için Ankara’da bulunan İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz, yaralı personel Can’ı ziyaret etti.

3 gün önce Doğubayazıt ilçesinde Gürbulak Gümrük Müdürlüğü’ne ait zırhlı servis aracına teröristler tarafından roketli saldırı düzenlenmişti. Saldırıda gümrük memuru Mustafa Türk hayatını kaybetmiş,  16 kişi de yaralanmıştı. Yaralılar, Ağrı, Ankara, Erzurum ve Van’daki hastanelere götürülerek tedavi altına alınmıştı.

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yoğun bakım servisinde tedaviye alınan yaralılardan gümrük personeli Mersin’in Mut ilçesinden Özgür Kavastan da doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamamıştı.

TOPLANTILARIN ARDINDAN HASTANE’YE KOŞTU

Hain saldırıda yaralanan Silifkeli Gümrük Müdürlüğü Personeli Ümit Can, Ankara Şehir Hastanesi’ne sevk edilmişti. Ankara’da İYİ Parti’nin TBMM Grup Toplantısına ardından da Genel İdare Kurulu toplantısına katılan önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz, toplantı sonrası Ankara Şehir Hastanesi’ne giderek, yaralı Gümrük Personeli Ümit Can’ı ziyaret etti.

Ailesi ve doktorlardan Ümit Can hakkında bilgi alan Kocamaz, Ümit Can’la da sohbet ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle