Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ’A LAF ATAN MHP’Lİ KILAVUZ’A YÖRÜK KADINLARINDAN SERT TEPKİ

admin | 25 Temmuz 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz konuşurken, Kocamaz’a sinkaflı laf atarak provokasyon fitilini ateşleyen MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’a da şölendeki Yörük kadınlardan tepki geldi.

Erdemli’de gerçekleşen Yörük Şenliği’ne katılan İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Önceki Dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın konuşması sırasında MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’un protokoldeki yerinden Kocamaz’a karşı kullandığı sinkaflı sözlerin şölendeki provokasyon fitilini ateşlediği iddiası ortalığı salladı.

MHP’li Kılavuz’un Kocamaz’a sözlü sataşmasının ardından F.Ü’nün kürsüye yürümesi de iddiaları kanıtlar nitelikte oldu.

Kocamaz’ın ardından kürsüye konuşmak için çıkan MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’a da şölendeki Yörük Kadınlardan bomba tepki geldi.

“SEN BURALI BİLE DEĞİLSİN, NEDEN MEMLEKETİN NİĞDE’DEN ADAY OLMADIN?”

Kılavuz’un konuşması sırasında Burhanettin Kocamaz’ı hedef alan sözlerinin ardından kürsüye seslenen bazı Yörük kadınlar, “Sen ne konuşuyorsun? Sen buralı bile değilsin. Madem o kadar iyi biliyorsun, memleketin Niğde’den milletvekili olsaydın” diye bağırmalarının ardından Kılavuz’un konuşmasını keserek, sahneden inmesi şok yarattı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle