Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ: “EN FAVORİ ADAY BİZDİK, GÖREVE GELSEYDİK BAHANE Mİ ÜRETECEKTİK?”

admin | 29 Ağustos 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Kültür Park’ta yer alan büstlerin sebepsiz yere kaldırılmasına tepki gösteren önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’dan yeni Başkan Seçer’e uyarı geldi: “Mersin bu güne kadar kaynak yetersizliğinden hayata geçirilememiş eksik hizmetlerin tamamlanmasını bekliyor! Mersin Halkı bahanelerle hizmetlerin geciktirilmemesi gerektiğini konuşuyor! Mersin icraat bekliyor! Zira günler çok hızlı geçiyor!”

Önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’dan 31 Mart seçimlerinin ardından göreve gelen Vahap Seçer’e “tarihi” uyarı geldi. Kocamaz, “ Mersin bu güne kadar kaynak yetersizliğinden hayata geçirilememiş eksik hizmetlerin tamamlanmasını bekliyor! Mersin Halkı bahanelerle hizmetlerin geciktirilmemesi gerektiğini konuşuyor! Mersin icraat bekliyor! Zira günler çok hızlı geçiyor” diyerek bekleyen hizmetlerin hızla hayata geçirilmesi uyarısı yaptı.

1 Nisan 2014 itibariyle yeni Büyükşehir yasasının hayata geçirilmesiyle kendisinin de o dönem Büyükşehir’de kurucu belediye başkanı olduğunu bir kez daha hatırlatan Burhanettin Kocamaz, “Vatandaşlarımız hatırlasınlar. Biz Mersin’de kurucu Belediye Başkanlığını üstlenmiştik. Reel anlamda kapanan Belde Belediyeleri, Hizmet birimleri Büyükşehir’e geçen ilçe Belediyelerinden, Özel İdare’den gelen ve Büyükşehir’in kendi borçlarıyla birlikte devrettiğimizden çok daha fazla borç devralmıştık.

Bilançoyu bir kere açıkladık ve bir daha da konuşmadık. Beş yılda bu güne kadar Mersin tarihinde çözülememiş birçok problemi çözdük. Dağıyla taşıyla İlçeleriyle köyleriyle Cumhuriyet Tarihinde yapılamamış birçok hizmeti hayata geçirdik” dedi.

“EN FAVORİ ADAY BİZDİK, BİZ GELSEYDİK BAHANE Mİ ÜRETECEKTİK!”

Kendisinin de kumpas olayına maruz kalmasaydı Mart 2019 yerel seçimlerine katılacağını da söyleyen Kocamaz şöyle devam etti: “Üstelik biz de bu işe yani Büyükşehir Belediye Başkanlığına yeniden taliptik. Önümüz kesilmemiş olsaydı ki en favori aday bizdik, biz geldiğimizde bahane mi üretecektik? Dolayısıyla bu işe talip olan kişi artısıyla eksisiyle Belediyenin her şeyine talip oluyor. Her şeye rağmen Vahap Başkanın başarılı olması Mersin adına en büyük beklentimizdir. Bizler Mersinliyiz ve Mersin’in daha ileri noktalara taşınması bizleri mutlu edecektir!”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle