Hoşgeldiniz  

KALKINMA BAKANI ELVAN’DAN MERSİN SONUÇLARINI ETKİLEYEN PERFORMANS

admin | 17 Nisan 2017 | Genel, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın referanduma 1 ay kala eline Genel Merkez tarafından verilen ankette yazan rakam şok yaratırken, Bakan’ın yaklaşık 1 aylık yoğun temposunun ardından çıkan sonuç, şokun derecesini katladı.

Sansasyonelhaber.net / ÖZEL HABER – Referanduma yaklaşık 1 ay kala Mersin’e adeta üs kuran Kalkınma Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’ın yoğun performansının altından Genel Merkez’in şok Mersin anketinin çıktığı iddia edildi.

 

16 Nisan’dan 45 gün önce yapılan ankete göre Mersin’in EVET oranı yüzde 28 olarak görüldüğü öne sürüldü.

 

Bu ankete göre çalışmalarını sürdüren Bakan Elvan’ın gösterdiği performansın ardından Mersin’de EVET’ler yüzde 36,03’e çıktı. Ankete göre yaklaşık 8 puanlık artışın da Türkiye genelinde alınan genel sonuçlara göre hiç de azımsanmayacak derecede olduğu da bu şekilde ortaya çıkmış oldu.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

KALKINMA BAKANI ELVAN’DAN MERSİN SONUÇLARINI ETKİLEYEN PERFORMANS için 2 Yorum

  1. mert dedi ki:

    ya bırakın allahınızı severseniz… mersin gibi kozmopolit bir yerde hiç çıkar mıydı evet. yüzde 36 bile sürprizdir. bundan sonraki belediye seçiminin galibi şimdiden chpdir.

    • demir dedi ki:

      sen öyle san kimmiş adayı da chp alacak 2014 yerel seçimlerinde 3.olan bir parti nasıl ve kimle kazanabilirmiş. ak parti bir süprizle olurmu olur antalya örneği mesela. çünkü bu YEREL seçim. genel seçim değil mhp veya akparti alacaktır 67 yaşındaki fikri sağlarla 76 yaşındaki istemihan talayla aytuğla çirkef çamakla ne idüğü bellisiz vahapla chp bir adım yol katedemez daha mersinde referandum hariç 2011 2014 ve 2015te gerekli cevabı chp aldı mersinden..

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle