Hoşgeldiniz  

KALKINMA BAKANI ELVAN, ESKİ İL BAŞKANLARIYLA BULUŞTU

admin | 02 Aralık 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Kalkınma Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, bugün Mersin’de teşkilatın önemli isimleriyle buluştu. Bakan Elvan, 2019 seçimleri için eski il başkanlarıyla görüş alışverişinde bulundu.

CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Mersin’i turladığı hafta sonu Kalkınma Bakanı ve Ak Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan da Mersin’de birtakım temaslarda bulundu. Gençlik kolları ve bazı STK temsilcileriyle görüşen Bakan Elvan, burada Hükümet çalışmalarını ve Mersin özelinde yapılan yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

 

Bakan Elvan’ın bugünkü temaslarından en dikkat çekeni ise eski il başkanlarıyla gerçekleştirdiği toplantıydı. 2002’den bu yana Ak Parti Mersin’de il başkanlığı yapan isimlerle bir araya gelen Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, tüm başkanların yeni dönemde özellikle 2019 seçimlerinde yapması gerekenleri dinledi.

 

Toplantıda Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan ve Bakanlık Müşaviri Mustafa Kızıl da hazır bulundu.

 

Eski başkanlara sürekli istişare içinde olunması gerektiğini ifade eden Bakan Elvan, 2019 yerel seçimleri öncesinde AK Parti için tüm katkıyı beklediklerini de sözlerine ekledi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle