Hoşgeldiniz  

KADRİ ABİSİNİN EMANETİNİ ALMAK İÇİN CENAZENİN 7’SİNİ BİLE BEKLEMEDİ

admin | 02 Ağustos 2017 | Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MTSO eski Başkanı Kadri Şaman’ın vefatının ardından başkanlık koltuğuna oturan Şerafettin Aşut’un koltuğa oturmak için acele ettiği, ve henüz Şaman’ın cenazesinin 7’si bile çıkmadan kendini başkan seçtirdiği ortaya çıktı.

Ekim ayında yapılacak genel kurulda aday olmayacağını açıklayan MTSO başkanı Şerafettin Aşut’un katıldığı toplantılardaki konuşmaları tepki çekmeyi sürdürüyor.

 

Düzenlediği basın toplantısında, “Başkanlık yaptım ama başkanlık taslamadım. Tam 9 yıldır sizler en iyi bilenlerdensiniz, tam 9 yıldır ben o başkanlık koltuğunda bir kez bile oturmadım. Kendimi layık görmedim, başkanlık taslamadım. O koltuk benim Kadri abimin bana emaneti idi. Benim edebim o koltuğa oturmama izin vermedi” ifadelerine MTSO üyeleri bie isyan etti.

 

Yaptığı açıklamalarda sürekli duygu sömürüsü yapan, başkanlık için hevesi ve hırsı olmadığını göstermeye çalışan Aşut’un, görevi başında vefat eden rahmetli MTSO eski Başkanı Kadri Şaman’ın ardından nasıl göreve geldiğini bildiklerini ifade eden bazı MTSO üyeleri, “Yani buna kargalar güler. Aşut, duygu sömürüsü yapacağım diye kantarın topuzunu iyice kaçırdı. Rahmetli Kadri Şaman’ın vefatının üzerinden bir hafta bile geçmeden, Şerafettin Aşut, Murat Karteper, Fuat Budur, Hakan Sefa Çakır, Rıza Durdu ve Ayhan Kızıltan tarafından verilen imzalı önerge ile başkanlık seçimi istendiğini hepimiz biliyoruz. Halbuki Kanuna göre seçim bir ay içinde yapılabiliyordu. Bu baskın seçim önerisine karşı, Yönetim Kurulu üyeleri Engin Tan Narin, Şahin Öder ve Nuh Yükselgüngör seçimin erken yapıldığını ve “şık” olmadığını açıklamışlardı. Oylamaya da katılmamışlardı. Yapılan baskın seçim ile Aşut Başkanlığa seçilmişti” diyerek Aşut’un açıklamalarına tepki gösterdiler.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle