Hoşgeldiniz  

İZOL AŞİRETİ KARARINI VERDİ

admin | 09 Mart 2017 | Genel, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Ülkenin tamamında 3 milyon mensubu olan İzol Aşireti, referandumda verecekleri oyun rengini açıkladı.

İzol Yardımlaşma ve Dayanışma Dernekleri, İlci Otel’de referandum sürecine ilişkin kararlarını açıklamak üzere bir basın toplantısı düzenledi. Aşiretin referandum kararı, İzol Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Cemal İzol tarafından açıklandı.

 

İzol Aşireti ve İzol Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri olarak federasyona bağlı bulunan il dernekleri ve bu derneklerin çatısı altında bulunan bütün üyelerle bugüne kadar uyum içerisinde kararlar alarak, büyük ölçüde bu kararların tatbikini gerçekleştirme başarısına ulaştıklarını belirten Cemal İzol, mevcut hükümet sisteminin istikrarın garantisi olduğunun mülahaza edildiğini ve darbelerle geleceğinin karartılmış olduğunu söyledi.

 

Ülkenin aydınlık yarınları için başkanlık sisteminde bir tereddüt duymadıklarını kaydeden İzol, şu şekilde konuştu:

“15 Temmuzların yeniden yaşanmaması adına başkanlık sisteminin ülkemizin geleceği noktasında tereddüt bulunmamaktadır. Dört dönem parlamentoda bizleri temsil eden Adalet ve Kalkınma Partisi kurucusu ve aşiretimizin lideri olan Sayın ZüIfikar İzol’ün talimatı ve direktifleri doğrultusunda referandum sürecinin ‘evet’ ile nihayete erdirilmesi adına illerimizde aktif çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Hızlı ve etkili yönetim ve ekonomik büyüme, kalkınmanın garantisi olacak. Güçlü  Türkiye, güçlü hükümet, huzurun güvenliği ve özgürlüğün teminatı olacak. Hızlı karar alan, hızlı icraat eden ve reform yapan etkin bir yönetim modeli oluşacak. Vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılayan, gelişmelere ayak uyduran, kurumların hızlı çalışmalarını sağlayan bir işleyiş hakim olacak. Bürokrasi azalacak, büyüme hızlanacak, 2023 ve ötesine uzanan hedeflerimiz ivme kazanacaktır.”

 

Kaynak: Tamsayfa / Haldun Okdemir

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle