Hoşgeldiniz  

İYİ PARTİ’Lİ BEHİÇ ÇELİK: “TÜM DOSYALARI GENEL MERKEZE GÖTÜRECEĞİM!”

admin | 17 Temmuz 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Anamur’da kurulması planlanan balık çiftlikleri için İYİ Partili Belediye Başkanı Mehmet Türe ve Mersin Milletvekili Behiç Çelik arasında derin fikir ayrılıkları ortaya çıkmıştı. İYİ Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik, balık çiftlikleriyle ilgili tüm raporları İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e götüreceğini ve konuya ilişkin “tek ses” çıkacağını açıkladı.

Mersin’e kurulması planlanan balık çiftlikleri için ÇED sürecine sayılı günler kala Anamur’un İYİ Partili Belediye Başkanı Mehmet Türe, şehre kurulması planlanan balık çiftliklerine karşı direneceğini açıklamıştı.

 

Yine İYİ Parti’nin Anamurlu Milletvekili Behiç Çelik de balık çiftliği yatırımının iyi incelenmesi gerektiğini, kıyıya ve çevreye zararı olmadığı takdirde kurulmasının mümkün olabileceğini dile getirmişti.

 

İYİ Parti cephesinde yaşanan bu fikir ayrılığının Genel Merkez’e taşınacağı bildirildi.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan İYİ Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik, bölgeye kurulacak balık çiftlikleriyle ilgili tüm rapor ve değerlendirmeleri ilgili bakanlıklardan toplayacağını belirterek, “Bölgemiz için büyük önem arz eden bir karar. Bu nedenle bu yatırımla alakalı tüm verilerin yer aldığı raporları ilgili bakanlık ve kurumlardan toparlayarak Genel Merkez’e götürüyorum. Burada ilgili kurullarımız ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’le değerlendireceğiz. Mersin için, ülkemiz için en hayırlı karar ne ise onu uygulayacağız. Tavrımızı o doğrultuda ortaya koyacağız. Bu değerlendirmelerin ardından kararımızı Mersin’de yanımda Belediye Başkanımızla ve İl Başkanımızla birlikte basının karşısında açıklayacağım” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle