Hoşgeldiniz  

İYİ PARTİ’Lİ AKŞENER’E AMASYA’DA VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ!

admin | 05 Aralık 2021 | Foto Galeri, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Amasya’da esnafa seslendi. ” Beraberce bu harami düzeni yıkacağız. Sandıkta yıkacağız. Oylarımızla yıkacağız” diyen Akşener, ““Başbakan Meral” sloganlarına; “Ben sizin emrinizdeyim. Ne olmamızı istiyorsanız, onu olacağız” karşılığını verdi.

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Amasya kent merkezinde, esnafın sorunlarını dinledi. Akşener’in Amasya programına İYİ Parti Büyükşehirlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz da katıldı.

Esnaf ziyareti sonrasında toplanan kalabalığa seslenen Akşener, “Öncelikle bugün, hem de bir tatil gününde, buradasınız. Kadınlarımızla, gençlerimizle, yaş almışlarımızla, çiftçilerimizle, esnaflarımızla, ev kadınlarımızla buradasınız. Ben tam 24. aydayım. Dükkân dükkan esnaf geziyorum. İl il, ilçe ilçe esnaf geziyorum. Ne için? Esnaf bu ülkenin ekonomisinin bel kemiğidir. Çiftçi, sanayici üretir esnaf satar. Dükkanlarda, işsiz gençle, tencere kaynatmakta zorlanan ev kadınıyla, torununa çikolata alamayan emekliyle, atanamayan öğretmenle karşılaştım, karşılaşırsınız. O esnaf dükkanlarının içinde toplumumuzun her kesimi ile karşılaşırsınız. Sonra, o esnaf dükkanının içinde gerçek dertleri, o insanların ağzından dinlersiniz” ifadelerini kullandı.

“Uzun bir zamandır, milletimiz, seçmenimiz; siyasetçinin veli nimeti olmaktan çıktı” diyen Akşener, “İstedim ki el ele verelim. Sizi kandırıp, komşularınızla kavga ettiren siyaset dilini ortadan kaldıralım. Gerçek dertlerin, çözümlerinin konuşulduğu ve seçmenin veli nimet olduğunu, tüm siyasetçilere el ele verip, anlatalım” dedi.

Akşener, şöyle devam etti: “24 ay sonra, herkes sizleri görmeye başladı. Siz kendinizin kıymetini bilirseniz, gücünüzün farkında olursanız, siyasetçi o dükkanların içine girmek mecburiyetinde kalırmış. O 5 maaşlı, 11 maaşlı danışmanlar sefa sürerken, son dakikada seçime gidildiğinde, komşunun şucu olduğunu, senin de bucu olduğunu söylemeye başlıyorlar. 24 ay içinde gördük ki; el ele verirsek, birbirimize güvenirsek, seçmen olarak veli nimet olmak konusunda oldukça önemli mesafe kaydettik. Bundan sonra her bir siyasetçinin şuraya gelmesi mecburmuş. İlk başlangıçta, insanlar korkuyordu, haklı olarak. Daha nasılsınız demeden, derdini anlatır oldu. El birliği ile korku duvarlarını yıktık.”

“NE OLMAMIZI İSTİYORSANIZ, ONU OLACAĞIZ”

Akşener, “Başbakan Meral” sloganlarına; “Ben sizin emrinizdeyim. Ne olmamızı istiyorsanız, onu olacağız” karşılığını verdi. Akşener, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ben kendimi adadım ki seçmen siyasetçinin veli nimeti olacak. Buraya herkes gelip, karşınızda ‘hazır ol’da duracak. Elbette sizlerin helal oylarınızı alıp, iktidar olmak istiyoruz. Elbette bu harami düzeni sizin oylarınızla yıkmak istiyoruz. Senin çocuğun açken, senin gencin geceleri oturup, gündüz babasından haçlık almasın diye uyurken, sen rızkından kesip çocuğuna harçlık vermeye gayret ederken birilerinin çoluk çocuğu bedavadan, devletin en iyi yerlerinde haksızca, kayrılarak eğer makam sahibi oluyorsa bu bir harami düzendir. Beraberce bu harami düzeni yıkacağız. Sandıkta yıkacağız. Oylarımızla yıkacağız.”

KOCAMAZ: “VATANDAŞLARIMIZ HER YERDE BAŞBAKAN AKŞENER SLOGANLARIYLA MEYDANLARI İNLETTİ!”

Akşener’in Amasya programına katılan İYİ Parti Büyükşehirlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz da program sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

Kocamaz, “İYİ Parti Genel Başkanımız Türkiye’nin umudu Sayın Meral Akşener Hanımefendinin katılımlarıyla Merzifon, Suluova ve Amasya’da düzenlenen esnaf ziyaretleri programında genel başkanımızla birlikteydik. Esnafımız ile dertleşmek, sorunlarını dinlemek amacıyla düzenlenen programda gittiğimiz her yerde Başbakan Meral Akşener sloganları meydanları inletti. Halkın sevgi ve samimiyeti gösterdi ki Merzifon, Suluova ve Amasya’da bulunan vatandaşlarımız önüne gelecek ilk sandıkta Meral Akşener diyecek ve Türkiye’nin düştüğü bu zor dönemden kurtulmasına vesile olacak” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle