Hoşgeldiniz  

İYİ PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI DR. ŞENOL SUNAT MERSİN’DE…

admin | 10 Şubat 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Dr. Şenol Sunat’ın başını çektiği İYİ Parti heyeti Mersin’e gelerek, bir dizi ziyarette bulundu.

İYİ Parti’nin Türkiye genelinde yürüttüğü “Millet Bizi Çağırıyor” buluşma programları kapsamında Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Dr. Şenol Sunat başkanlığındaki heyet, Mersin’de bir dizi ziyarette bulundu.

Şenol Sunat’a Mersin programında İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar, Ankara Milletvekili İbrahim Oral, Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Mersin Milletvekilleri Behiç Çelik ve Zeki hakan Sıdalı, Genel İdare Kurulu Üyesi Burhanettin Kocamaz ve Ümmü Gülsüm Paksoy ile MDK Üyesi Süleyman Çetin eşlik etti.

Heyet ilk olarak İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı binasında teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Burada partililere seslenen İl Başkanı Mehmet Dutar, Mersin esnafının pandemi döneminde yaşadığı büyük sıkıntıyı aktardı. Dutar, “Mersin esnafının durumu şöyle, Yenişehir ziyaretlerimizde gördük. Alanya Sokağında, Forum Caddesinde gördük, esnaf kepenk indirmiş. Erdemli’de de, Çamlıyayla’da da bu böyle” dedi. Mersin’in hiçbir sektörünün iktidar yatırımlarında faydalanmadığına dikkat çeken Mehmet Dutar, “Bizler Mersin’in bütün sorunlarından haberdarız. Her geldiklerinde Mersin’i tarım kenti yapacağız dediler, çiftçimizin hali ortada. Bir havaalanı yapacakları ortada bir şey yok. Antalya yolunu bitiremediler. Karaduvar’dan Anamur’a kadar turizm yatırımını göreniniz var mı? Billboardlarla her şeyi anlatıyorlar da icraat yok Mersin’de. Bakın İYİ Parti kurulmuş ve billboard siyaseti sone ermiştir” diye konuştu.

Dutar’dan sonra konuşan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Şenol Sunat da, Mersinlilere Genel Başkan Meral Akşener’in selamını getirdiğini söyleyerek sözlerine başladı. Türkiye’yi karış karı gezdiklerini ifade eden Sunat, “3 gün boyunca gezilerimize devam edeceğiz. Zamanımızın büyük kısmını esnafımıza, çiftçimize ve vatandaşımıza ayıracağız. Milletimizin sıkıntılarını dinleyip, dertlerine derman olacağız” dedi.

Dr. Şenol Sunat konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ülke olarak çok zor bir dönemden geçiyoruz. Mersin’deki esnafın durumunu biliyoruz. Çok sayıda esnafımız ve işletmemiz kepenk indirdi ve maalesef iflas etti. Cumhurbaşkanının dediği gibi iflas eden yok, kapatan yok diyor ya, Gelsin Mersin’e baksın!”

MESİAD’I ZİYARET ETTİLER

Konuşmaların ardından heyet Mersin programına başladı. MESİAD’ı ziyaret eden heyet burada MESİAD yöneticileri ve üyeleriyle bir araya gelerek Mersin sanayisinin durumunu ve beklentilerini konuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle