Hoşgeldiniz  

İPLER KOPTU: TARSUS BELEDİYE BAŞKANI, GENEL BAŞKANININ MERSİN PROGRAMINA KATILMADI!

admin | 07 Ekim 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Tarsus’un CHP’li Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Mersin programına katılmaması, partiyle iplerin tamamen koptuğuna yorumlandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin’de bir dizi etkinliğe katıldı. Nakliyecilerle buluşan Kılıçdaroğlu ardından Mezitli Belediyesi’nin açılışlarına katıldı.

Kılıçdaroğlu’nun Mersin programında Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın katılmaması bomba etkisi yarattı. CHP Liderinin Mersin programı sırasında Tarsus’ta Halk Ekmek Fabrikası işçileriyle bir araya gelen Haluk Bozdoğan’ın, kentte olmasına rağmen Kılıçdaroğlu’yla bir araya gelmemesi farklı yorumlara yol açtı.

Bozdoğan’ın daha önce ulusal medyada özel hayatıyla ilgili birtakım şikayetlerin CHP Genel Merkezinde konu olduğuna ilişkin iddiaları içeren haberlerin çıkması Tarsus’ta büyük yankı uyandırmıştı. İl yönetimi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’le de bir türlü yıldızı barışmayan Bozdoğan’ın Genel Başkanın programına katılmamasının ardından partisiyle iplerin tamamen koptuğu şeklinde yorumların önünü açtı.

Geçtiğimiz Meclis oturumunda 2024 yerel seçimlerinde kesin aday olduğunu açıklayan Bozdoğan, partisini söylememiş, kamuoyunda Bozdoğan’ın “Acaba başka bir partiden mi aday olacak?” söylentilerinin artmasına neden olmuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle