Hoşgeldiniz  

İLÇELERDE KOCAMAZ’LI BÜYÜKŞEHİR’E ÖVGÜLER

admin | 02 Nisan 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ‘Hizmette 24, Mersin’e Hizmette 4. Yıl’ maratonunu ilçelere de taşıdı. İlçe toplantılarında konuşan Başkan Kocamaz, “Bu can bu tende olduğu sürece biz bu halkın hizmetkârıyız” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 4.Hizmet Yıl Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantıları ilçelere de taşındı. Aydıncık, Bozyazı ve Anamur’da gerçekleştirilen ilçe toplantılarında vatandaşlarla bir araya gelen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, hem hizmetlerini anlattı, hem de ilçelerde gerçekleştirdiği açılışlar ve temel atma törenleri ile yeni hizmetlerin müjdesini verdi.

 

İlçelerde ikamet eden vatandaşların tüm ihtiyaçlarını gidermek için var güçleri ile çalıştıklarını ifade eden Başkan Kocamaz, “Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği sosyal hizmetler Türkiye’de parmakla gösteriliyor. Birçok belediye gelip bizim projelerimizi inceleyip, kendi bölgelerinde uygulamak için çalışıyor. İyi günde herkes bir arada olur, önemli olan zor ve sıkıntılı günlerde de bir arada olabilmek. Cenaze işleri, tarımsal hizmetler ve engelliler ile ilgili verdiğimiz sosyal destekler bütün Büyükşehir Belediyeleri tarafından bizzat yerinde incelenen konular. Sizler zaten yapılanları görüyorsunuz. Şunu da açık yüreklilikle söyleyeyim ki ben sizin içinizden çıkmış bir insanım. Sizinle aynı havayı soluyor, aynı şeyleri düşünüyor, aynı sofradaki tabaklara kaşık sallıyoruz” şeklinde konuştu.

 

“BU CAN BU TENDE OLDUĞU SÜRECE BİZ BU HALKIN HİZMETKÂRIYIZ”

 

Bozyazı İlçesi’nde vatandaşlar tarafından alkışlarla karşılanan Başkan Kocamaz, tanıtım toplantısında Bozyazı’ya yapılan hizmetlerden bahsederek,  “Belediye Başkanlığı hem çok zor hem de vebali çok ağır bir iş. Böylesine zor bir görevi alnımızın akıyla bizlere yaptırdığı için önce Cenab-ı Allah’a sonra sizlere teşekkür ediyoruz. Çok şükür artık 4 yıldır bizi daha yakından tanıyorsunuz. Bu can bu tende olduğu sürece biz bu halkın hizmetkârıyız. Sonuna kadar da mücadelemizi sürdüreceğiz. Biz sizden sadece ‘Allah razı olsun’ kelimesini duymak istiyoruz.  Biz sizinle bizden sonraki nesillere çevreye duyarlı, sağlıklı insanların yaşayacağı bir kenti hep birlikte inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

“ALLAH BİZİ BU İŞ İÇİN YARATMIŞ”

 

Belediyeciliğin gönül işi isteyen veballi bir meslek olduğunun altını çizen Başkan Kocamaz, “Bizim bütün çabamız vatandaşlarımızı mutlu edebilmek. Şayet bu 4 yıllık sürede sizleri mutlu edebildiysek bizde kendimizi mutlu sayarız. Mersinliler bizim gibi Yörük çocuğu göreve geldiği için çok şanslı. İlçe Belediyeleri bu hizmetleri 20 yılda yapamazdı. Biz bu göreve, bugüne kadar hizmet almamış bölgelerden işe başlayacağımızı söyleyerek talip olduk. Bugüne kadar özel idare mantığı ile hizmet almakta zorlanan beldeler,  tüm konularda çağ atladılar. İnşallah hedefimiz, görevde olduğumuz sürece vatandaşımızı mutlu etmek, mahcup etmeden görevimizi arımızla, namusumuzla tamamlamak. Biz kesintisiz bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Mersinliye hizmet etmeye devam edeceğiz. Allah bizi bu iş için yaratmış”  dedi.

 

BOZYAZI BELEDİYE BAŞKANI MEHMET BALLI’DAN BAŞKAN KOCAMAZ’A ÖVGÜLER

 

Bozyazı’daki programda konuşan Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, konuşmasında Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a övgüler yağdırdı.

 

Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, “Benim 3 ayda hışım çıktı ama Burhanettin Kocamaz başkan 24 yıldır hiç durmadan koşturuyor. Böyle bir insan olamaz. Ya uzaylı ya da biyonik adam” diye konuşması salonda büyük alkış aldı.

 

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle