Hoşgeldiniz  

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU, MERSİN VE İLÇELERİNİ TURLAYACAK

admin | 27 Mart 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, Anayasa değişikliği referandumu kapsamında gerçekleştirilen bir dizi programa katılmak üzere Mersin’e geleceği bildirildi.

16 Nisan’da gerçekleştirilecek Anayasa değişikliğini içeren referandum çalışmaları kapsamında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun 28 Mart’ta Mersin’e geleceği bildirildi.

 

Soylu’nun ilk programı Silifke’de başlıyor. Saat 11’de Silifke’de muhtarlar ve STK’larla kahvaltıda buluşacak olan Bakan Soylu, kahvaltının ardından esnaf ziyareti gerçekleştirecek. Saat 12.30’da Erdemli’de miting gerçekleştirecek olan Bakan Süleyman Soylu, mitingin ardından Mersin Merkez’de saat 17’de Edip Buran Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan mitingde söz alacak. Mitinglerin ardından Bakan Soylu Mersin iş dünyasıyla akşam yemeğinde bir araya gelecek ve ülke gündemini değerlendirecek.

 

Silifke, Erdemli ve Mersin merkezde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla düzenlenecek olan Anayasa değişikliği referandumu mitinglerine Mersin Milletvekillerinin, İlçe Başkanlarının, Sivil Toplum Örgütlerinin ve çok sayıda vatandaşın katılması bekleniyor.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle