Hoşgeldiniz  

HÜSEYİN ÇALIŞKAN’DAN YENİ ALGI OPERASYONU MU?

admin | 19 Şubat 2017 | Genel, Son Dakika, Spor, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin İdman Yurdu Kulübü’nün eski başkanı Hüseyin Çalışkan’ın yeni bir algı operasyonu yaratarak, 25 Şubat’taki kongreye şaibe intibası düşürmek istediği iddia edildi.

çalışkanmiyyinebaşkaniddia

Mersin İdman Yurdu 25 Şubat’taki Genel Kurul’a hazırlanırken, Mersin Valiliği Dernekler Masası’ndan gelen şok taleple sarsıldı. Dernekler Masası, Kulüp’ten 15 Şubat tarihinde defterleri incelemek üzere 24 saatte teslim edilmesini talep etti. Dernek Masası’nın “bir ihbar üzerine” üye listesini inceleyeceği iddia edildi.

 

Mevcut Başkan Ali Tekin’in istifasının ardından gidilen Olağanüstü Genel Kurul’un öncesinde gerçekleştirilen bu operasyonun Genel Kurul’da ortaya çıkacak sonucun itibarsızlaştırılmaya çalışıldığı öne sürüldü. İhbarın da bu amaçla yapıldığı ileri sürüldü.

 

Kulübe Dernekler Masası tarafından gönderilen bu ıslak imzalı yazının da sosyal medyada hızla yayılması kafalardaki soru işaretlerini daha da arttırdı. Bu resmi incelemenin orijinal evrakla kamuoyunda duyulmasındaki ve yayılmasındaki amacın da bu şaibe yaratma algısının kitlelere tam anlamıyla yerleştirilmesinin ilk ayağı olarak yorumlanıyor.

 

index

 

Birçok ismin adaylığını açıkladığı Genel Kurul öncesinde bu resmi evrakın yaydırılmasını sağlayan ismin Hüseyin Çalışkan olabileceği iddiası ise Mersin kamuoyuna bomba gibi düştü. 25 Şubat’taki Genel Kurul’da aday olmayacağını ancak aday çıkmadığı takdirde “görev verilirse” Kulüp Başkanlığını kabul edebileceğini birçok ortamda deklare eden Çalışkan’ın, Genel Kurulu kim kazanırsa kazansın, itibarsızlaştırılması için bu oyunu kurduğu iddia edildi.

 

ÇALIŞKAN’IN AMACI KULÜBÜ AMATÖR’E DÜŞÜRÜP BORÇLARI SİLDİRMEK Mİ?

 

İdman Yurdu kulisleri bu bomba iddiayla çalkalanırken, Çalışkan’ın genel kurulda “kimse ile mücadele etmeden” başkanlığı almak istemesi olasılığını tartışıyor. Çalışkan’ın başkanlığı döneminde 12 Haziran 2016’daki Genel Kurul öncesinde başkan adayı olmayacağını açıklarken, “Ben aday olmayı kesinlikle düşünmüyorum. Aday olacak arkadaşımıza da destek olmaya hazırım. Kulüp şu anda borç batağında. Kim aday olursa destek olurum” ifadelerini kullanmasının henüz camia tarafından unutulmadığı kaydediliyor.

 

Ali Kahramanlı’nın ardından görevi devralan Çalışkan’ın para harcamamasını hatta mevcut borçları bile ödemediğini öne süren camianın önde gelen isimleri, Çalışkan’ın “mücadele etmeden, sözler vermeden” bir kez daha “Bana sahipsiz bırakma dediler ben ondan geldim. Yoksa aday olmayı düşünmüyordum” söylemiyle bir başkanlık dönemi daha geçireceğini ve borçları ödeme çabasına girmektense Kulübü Amatör Lig’e düşürerek borçları bu şekilde sildirebilecek isim olacağını iddia ettiler.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle