Hoşgeldiniz  

HDP’NİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ŞİMDİ DE BÜYÜK BÜTÇELİ BÜYÜKŞEHİR BASIN DAİRENİN BAŞINA GEÇİRİLDİ… MERSİN BASININA HDP ZİHNİYETİYLE AYAR GELİYOR! YERSEN…

admin | 14 Eylül 2020 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

HDP ile ittifak yapan CHP’li Vahap Seçer, 2014 yerel seçimlerinde HDP’nin Toroslar Belediye Başkan Adayı olan Bedrettin Gündeş’i ilk olarak Strateji Geliştirme’nin başına oturtmuştu. Şimdi ise CHP’li Seçer, Gündeş’i Basın Yayın Daire Başkanı yaptı.

31 Mart yerel seçimlerinde HDP ile ittifak yapan CHP’li Vahap Seçer, HDP’nin 2014 Toroslar Belediye Başkan adaylığını yapan ve geçtiğimiz dönem terör bağlantısı nedeniyle kayyum atanan HDP’li Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk’ün yardımcısı Bedrettin Gündeş’e yeni görev verdi. Gündeş, Büyükşehir’in Basın Yayın Daire Başkanı oldu.

CHP’li Vahap Seçer’in göreve gelir gelmez HDP’nin 2014 Toroslar Belediye Başkan adayı Bedrettin Gündeş, CHP’li Büyükşehir’de ilk olarak Strateji Geliştirme Daire Başkanlığına atanmıştı.

Stratejik planlamayı yapan Gündeş için Büyükşehir’e yakın kaynaklar büyük bütçeye sahip olan Basın Yayın Dairesinin başına getirilerek şimdi de Mersin basınının dizayn edileceğini öne sürdü.

Gündeş son olarak Temmuz ayında Nur cemaatine yakınlığıyla bilinen Yeni Asya Gazetesi’ne verdiği özel röportajla gündeme gelmişti.

ULUSAL BASIN GÜNDEŞ’İ “PKK’LI DAİRE BAŞKANI” OLARAK MANŞETLERİNE TAŞIMIŞTI:

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle