Hoşgeldiniz  

HAYIRDIR İNŞALLAH: CHP’DEN 1 HAFTA ÖNCE HDP MERSİN’DE MİTİNG YAPIYOR! HDP DE STARTI MERSİN’DEN VERECEKMİŞ!

admin | 26 Kasım 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’nin 4 Aralık Cumartesi günü Mersin’de gerçekleştireceği mitingden 1 hafta önce HDP’nin Mersin’de miting yapacağı bildirildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği basın toplantısında erken seçim startını verdiklerini söylemiş ve ilk mitinglerini de Mersin’de yapacaklarını açıklamıştı. CHP bu kapsamda 4 Aralık Cumartesi Günü saat 13’te Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Mersin’de miting gerçekleştireceğini de resmen duyurmuştu.

Mersin’de bir miting haberi de HDP’den geldi. HDP Genel Merkezi, Eş Genel Başkanları Mithat Sancar’ın katılımıyla CHP mitinginden tam 1 hafta önce 28 Kasım Pazar günü  Mersin’de miting yapacaklarını duyurdu.

Aralarında HDP’nin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) üyeleri, milletvekilleri, il ve ilçe yöneticilerin bulunduğu heyetler, halkı ve esnafı ziyaret ederek mitinge katılım çağrısı yaptı. HDP’li heyetler, Akdeniz, Tarsus, Yenişehir, Toros ve Mezitli ilçelerinde esnaf ve halkı ziyaret ederek, mitinge katılım çağrısında bulundu.

31 Mart yerel seçimlerini kazanan CHP’li Vahap Seçer, partisi adına seçimin kazanılmasında HDP’nin en çok katkıyı sunduğunu her ortamda açıklamış ve bunun diyeti olarak belediyedeki milliyetçi/muhafazakar işçileri haksız ve hukuksuz bir şekilde işlerinden ederek, yerlerine HDP’li kadroları doldurmuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle