Hoşgeldiniz  

GÜLNAR’DA ŞOK! YÜKSEL ÇELİK’İN MECLİS ÜYELİĞİ DÜŞÜRÜLDÜ…

admin | 25 Ağustos 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

31 Mart yerel seçimlerinde Gülnar’ın “olay” ismi Yüksel Çelik’in Belediye Meclis Üyeliği’nin düşürüldüğü öğrenildi.

Gülnar’da 31 Mart yerel seçimlerinde en çok konuşulan isim olan Belediye Meclis Üyesi Yüksel Çelik’e ilk şok Yargı’dan gelmişti. Gülnar’da MHP çatısı atında Belediye seçimlerine girme kararı alan Cumhur ittifakında Belediye Başkan adayı olarak Yüksel Çelik ismi belirlenmişti. Ancak Yüksel Çelik’in adaylığı yargıya takılmıştı. Çelik’in bir cezanın Yargıtay tarafından onanması üzerine Belediye Başkan adaylığı geri çekilmişti.

Bunun üzerine de Yüksel Çelik Gülnar Cumhur ittifakı belediye meclis üyesi listesinde 1. Sıra adayı olarak gösterildi. Seçimlerin ardından MHP’li Çelik hem Gülnar hem de Büyükşehir Meclis üyesi seçildi.

MAZBATASI ELİNDEN ALINDI

Seçimlerin ardından ani bir kararla partisi MHP’den istifa eden Yüksel Çelik’e 2. Bir şok da Gülnar Belediye Meclisi’nden geldi.

Meclis oturumlarına peş peşe 3 kez katılmadığı tespit edilen Çelik’in Meclis üyeliği düşürüldü. Kararı İlçe Seçim Kurulu’na iletilen Yüksel Çelik’in mazbatasının iptal edilerek yeni mazbatanın Zeliha İpek Gökulu’ya verildiği öğrenildi. Büyükşehir Meclis Üyesi adayı olarak da Himmet Büyük Gülnar’ı temsil edecek.   

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle