Hoşgeldiniz  

GÖZLER CUMHUR’DA… CHP’Lİ SEÇER’İN İSTEDİĞİ PARA İÇİN ONAYI VERECEK Mİ?

admin | 06 Mayıs 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Meclis’ten borçlanma yetkisi almak için olağanüstü toplantıya zemin yoklayan CHP’li Vahap Seçer, bu kapsamda Cumhur ittifakını oluşturan AK Parti ve MHP Grup Başkanlarıyla görüşmelere başladı.

Kaynak sıkıntısı yaşayan CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde işler iyi gitmiyor. Meclis’ten yeni bir borçlanma yetkisi almak için olağanüstü toplantıya hazırlık yapan CHP’li Vahap Seçer, bunun için Cumhur ittifakı meclis grup başkanlarıyla görüşmelere başladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un maaşların dahi ödemelerinde sıkıntı yaşanabileceğinin açıklamasının ardından bir TV programına katılan CHP’li Vahap Seçer’in, kaynak için yönünü borçlanmaya, topu da Cumhur ittifakı Meclis üyelerine atması dikkat çekti.

“MECLİS, BORÇLANMAYA KATKI SUNSUN!”

Hükümetin, belediyelerin SGK primleri ve vergi borçlarıyla ilgili belediyeleri rahatlatacak düzenlemeler getirdiğini ancak bunun yeterli olmadığını ifade eden Seçer, “Merkezi yönetim tarafından bunun dışında bazı faydalar sağlanabilir. Bunu sağlayamıyorlarsa diğer taraftan Meclis’in, belediyelerin, bankalardan, finans kuruluşlarından borçlanmasına katkı sunması lazım. Yetki vermesi lazım” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN AĞIR LAFLAR YEMİŞTİ!

Şimdi tüm gözler Cumhur ittifakı Meclis üyelerine çevrildi. Son olarak sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu gün “İçişleri Bakanlığı belediyelerin bedava ekmek dağıtmasını engelledi” yalan algısıyla Devlet ile milleti karşı karşıya getirdiği gerekçesiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ağır ithamlar yiyen CHP’li Vahap Seçer’in taleplerine Cumhur meclis üyelerinin destek verip vermeyeceği merakla bekleniyor.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

GÖZLER CUMHUR’DA… CHP’Lİ SEÇER’İN İSTEDİĞİ PARA İÇİN ONAYI VERECEK Mİ? için 1 yorum

  1. Tarsuslu dedi ki:

    İyi söylüyorsunda cumhur ittifak da bir tarafta mermerci perdeci diğer tarafta meski ye iş yapan mütahait bunlar Vahap beyle anlaşır bizde performans düşük diye işten çıkarılırız

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle