Hoşgeldiniz  

GİZLİ TANIK GÖKTAŞ ÇIKTI, GÖZLER KOCAMAZ’IN KUMPAS İFADESİNDEKİ DİĞER İSİMLERE ÇEVRİLDİ

admin | 03 Ekim 2017 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

11 Mayıs’ta gerçekleştirilen Büyükşehir FETÖ davasının 3. Oturumunda tanık olarak dinlenen Başkan Burhanettin Kocamaz, operasyonu kumpas olarak nitelendirmiş, bazı emniyetçilerle Gazeteciler Vahap Şehitoğlu ve Mustafa Göktaş’ı da kumpas kuran ekibin içinde göstermişti. Mersin’de üst düzey bürokratlara sahte hesap altında iftira atan kişinin Mustafa Göktaş çıkmasıyla, Kocamaz’ın ifadesi daha da ayrı bir önem kazandı.

Mersin’de Cumhuriyet Başsavcısı, Emniyet Müdürü, Büyükşehir Belediye Başkanı, Genel Sekreteri, daire başkanları, üst düzey bürokrat ve saygın isimlere iftira atarak, hakaret eden twitter hesabı Gizli Tanık’ın suçüstü yapılarak gerçek kimliğinin deşifre edilmesinin ardından gözler Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a çevrildi. Gizli Tanık rumuzlu kullanıcının da Gazeteci Mustafa Göktaş çıkmasıyla da iş çok daha farklı boyuta taşındı.

 

Başkan Kocamaz, 11 Mayıs’ta Mersin’deki FETÖ davasının 3. celsesinde tanık olarak dinlenmiş ve sözleri kentte büyük yankı uyandırmıştı. 15 Temmuz’daki darbe girişimi sonrasında ilk FETÖ/PDY operasyonunun Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne yapılmasının ardından birçok belediye çalışanı gözaltına alınmış, bazıları tutuklanmıştı.

 

Burhanettin Kocamaz 3. Oturumda tanık olarak dinlenirken, olayı özetle şöyle anlatmıştı:

 

“Belediyeye ve şahsıma düşmanlık besleyen bir internet sitesinin yöneticileri Mustafa Göktaş ve Abdulvahap Şehitoğlu isimli kişiler ile birlikte hareket ettikleri emniyette görevli eski istihbarat şube müdürü F.U.S ile eski Terörle Mücadele Şube Müdürü Y.G. hayali olaylar yarattı. Gözaltı ve sorgu döneminde yaşananlar, olayların hepsi düzmece idi. Bize görev bakımından yakın olan kişilere sürekli sorular sordular; ‘Başkanı ver, sen git’ telkinlerinde bulunarak üzerinde çalışma yürüttüler. İfadeler sırasında bize zarf attılar ancak ‘Bizim korkumuz da yok, verilmeyecek hesabımız da yok’ diyerek teklifleri geri çevirdik. Bazı kişilere nasıl korku saldıklarını biz biliyoruz.”

 

KOCAMAZ’IN “KUMPASÇI” DEDİĞİ SUÇÜSTÜ YAKALANDI

 

Mustafa Göktaş’ın Gizli Tanık rumuzlu twitter hesabından yeni bir kumpas kurarak, başta Cumhuriyet Başsavcısı ve Emniyet Müdürü olmak üzere çok sayıda ismi töhmet altında bırakma çabasının ortaya çıkmasının ardından gözler Kocamaz’ın ifadesindeki diğer isimlere çevrildi. Mustafa Göktaş’ın kurduğu yeni kumpasın detayları Emniyet tarafından incelenirken, Adliye’ye yakın kaynaklar devam eden Büyükşehir FETÖ davasındaki Kocamaz’ın ifadesindeki kumpas iddialarının yeniden değerlendirilebileceğini öne sürdüler.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle