Hoşgeldiniz  

GİZLİ TANIK DAVASINDA İLK DURUŞMA TAMAMLANDI

admin | 23 Mayıs 2018 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’de sosyal medya üzerinden Başsavcı, Emniyet Müdürü ve çok sayıda saygın isim hakkında gizli hesaptan iftiralar atan ve kamuoyunda Gizli Tanık Troll Organizasyonu olarak bilinen davanın ilk duruşması bugün görüldü.

Mersin kamuoyunun merakla beklediği Gizli Tanık Davası Mersin 8. Ağır Ceza Mahkemesi’nde başladı. İddianamede Gizli Tanık Troll Organizasyonu olarak adlandırılan yapının yargılandığı davada sanıklar hazır bulunurken, sadece sanıklardan eski Emniyet İstihbarat Şube Müdürü F.U.S’nin olmaması dikkat çekti.

 

İddialar hakkında savunmaları istenen sanıklar, tüm suçlamaları reddetti.

 

İlk savunmaları dinleyen Mahkeme heyeti davayı 18 Temmuz’a ertelerken, tutuklu yargılanan tek sanık Gazeteci Mustafa Göktaş’ın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

 

Gizli Tanık rumuzlu kullanıcıdan tweet atarken suçüstü yakalanan ve çıkarıldığı Mahkemece tutuklanan Gazeteci Mustafa Göktaş’ın yanı sıra Mersin eski İstihbarat Şube Müdürü F.U.S, A.C, B.G ve U.Ö’nün de birlikte yargılandığı davada sanıklar iftira, terörle mücadelede görev almış kişileri hedef gösterme, hakaret ve kamu görevlisine görevi nedeniyle hakaret suçlamalarıyla yargılanıyorlar.

 

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

GİZLİ TANIK DAVASINDA İLK DURUŞMA TAMAMLANDI için 1 yorum

  1. Rambo dedi ki:

    Darısı eski saglık daire başkanı S.K eski daire başkanı insan kaynakları S.T ve tilki Selim. A

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle