Hoşgeldiniz  

GİZLİ TANIĞIN ORTAĞI B.G’Yİ AK PARTİ MERSİN KRİPTO FETÖ’CÜ İLAN ETMİŞ!

admin | 01 Ekim 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’de üst düzey bürokrat ve şahıslara iftira atan Gizli Tanık rumuzlu twitter hesabının ortaklarından B.G’nin Büyükşehir kumpasının yanı sıra 2016 yılında Ak Parti Mersin’e de kumpas kurduğu ortaya çıktı.

Sansasyonelhaber.net/ÖZEL HABER – Aylardır Mersin’de Başsavcı, Emniyet Müdürü, Büyükşehir Belediye Başkanı ve daha birçok üst düzey isme küfür ve iftiralar yağdıran gizli tanık kullanıcı isimli twitter hesabına gerçekleştirilen operasyonla gözaltına alınan 31 yaşındaki B.G’nin daha önce de Ak Parti Mersin Teşkilatına kumpas kurduğu ortaya çıktı.

 

3 Şubat 2016 tarihinde dönemin Ak Parti Mersin İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Okan Kaplan, B.G’yi FETÖ’nün genelde yaptığı çalışmaları yerelde üstlenmekle suçlamıştı.

 

Ak Parti Mersin Gençlik Kollarının resmi facebook hesabından 2016’da açıklama yapan Kaplan, “Son iki gündür, çamur at tutmazsa izi kalsın mantığıyla iftira atan, sosyal medyada paylaşılan bir tane gönderiyi çarpıtarak olayı çok başka yere çeken bazı kişiler olmuştur. Bilal Gürpınar da bu kişilerden biridir” demişti.

 

Kaplan B.G’yi şu ifadelerle deşifre etmişti: “Sosyal medyada ayetler, hadisler, menkıbeler paylaşarak Müslüman olunmaz. Sosyal medyada twitleri iki katına çıkarıp liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a yapılmak istenen genel darbenin sonucunda paralel yapı denen illetin ülkemize verdiği zararı tüm vatandaşlarımız görmüştür. Nitekim Bilal Gürpınar denen şahsın gönderisine yapılan yorumları kaldıramayıp, gönderilerinin gizliliğini değiştirmesi de bunun kanıtıdır. Genelde paralel illetin yaptığı çalışmaları yerelde bazı şahısların da üstlenmesi çok mânidardır. Yurtiçinde ve yurtdışında yaptığımız işlerle dalgalandırdığımız Türk Bayrağı, bu iftiraların ne kadar yersiz olduğunun ispatıdır. Hâlbuki bu şahıs çayımızı içse, şahsımıza sorsa bu iftiraları, kendisiyle birebir ilgilendiğimizi, sorularına açık ve net cevap verdiğimizi görecekti.”

 

NOT: HABERİN KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMASI YASAKTIR!

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle