Hoşgeldiniz  

GAZETE SAHİBİNDEN BÜYÜKŞEHİR DAİRE BAŞKANINA ALENEN TEHDİT!

admin | 15 Nisan 2017 | Dünya, Genel, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Gazete Sahibi Suphi Arıkan’ın, Büyükşehir Belediyesi’ne 3 hafta önce kestiği abone faturasının halen ödenmemesi gerekçesiyle Basın Yayın Daire Başkanını alenen tehdit etmesi büyük tepkiye neden oldu.

Mersin’de yayın yapan bir gazetenin imtiyaz sahibi olan Suphi Arıkan, 3 hafta önce kestiği faturayı Büyükşehir Belediyesi’nden henüz tahsil edemeyince sosyal medya üzerinden ağza alınmayacak sözler ve tehditler savurdu.

 

Basın Yayın Daire Başkanını alenen tehdit eden Arıkan, Daire Başkanını Mersin’den sürmekle tehdit etme cüretini göstermesi büyük tepkiye neden oldu.

 

Macit Özcan döneminden laçkalaşan gazeteci-siyasetçi ilişkilerini Kocamaz döneminde de sürdüreceğini zanneden Arıkan’a sektörü temsil eden kuruluşların, başta da Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nin ne tepki vereceği merakla bekleniyor.

 

Macit Özcan döneminde akçeli ilişkilere fazlasıyla giren gazeteciler, otopark işletmekten tutun da eşlerini belediyede bankamatik memuru yapmasına varana kadar türlü rantlar elde etmişti. 2014 seçimlerinin ardından göreve gelen Burhanettin Kocamaz’ın bu ilişkileri kamuoyuna açıklayarak,  maddi bağlantıları kesmesi üzerine Büyükşehir hortumu kesilen gazeteciler Kocamaz’a ciddi cephe almıştı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle