Hoşgeldiniz  

FUAT KALKAN’DAN TARHAN’A YANIT: “BAHSEDİLDİĞİ KADAR ŞİDDET YOK”

admin | 12 Temmuz 2017 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mezitli Belediyesi Başkan Yardımcısı Ertan Güner’le makam odasında yaşanan arbedeyle ilgili konuşan Mersin Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Fuat Kalkan, Güner’le karşılıklı yumruklaştıklarını savundu.

Mersin Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Fuat Kalkan, Mezitli Belediyesi’nde yaşanan olayı kendi ağzından Mersin Siyaset haber Portalı’na anlattı.

 

Kalkan buraya yaptığı açıklamada, Güner’le arasında geçen olayda tek taraflı şiddet uygulamadığını ve bahsedildiği kadar şiddet olmadığını söyledi. Kalkan, ‘Orada odaya kayıtlı pazarcı esnaflarımız var. Pazarın düzenlemesi, belediye meclis üyeleri rant peşindeler. Mezitli Belediyesi orada olan esnafı çıkartıyor, dışarıdan esnaf getirmeye çalışıyor. Bizde bir protokol hazırladık ve dedik ki, ‘Belediyenin yapacağı tüm çalışmalarda mesleki oda, mersin pazarcılar esnaf odasıyla birlikte hareket edecek. İleride sıkıntı çıkmasın, esnaf mağdur olmasın, kimse dışarıda kalmasın. Ekmeğini rızkını o pazardan kazanan insanlar mağdur olmasın’ Bunlar kayıtlı esnaflarımız. 2 gündür gidip geliyoruz Ertan Bey bize hiç bir şekilde randevu vermiyor, bizimle görüşmüyor. Pazarların yetkisi çek idaresi dağılımında Ertan Bey sorumlu. Ertan Bey keyfine göre bize randevu vermiyor’ dedi.

 

“ALLAH’IMA KÜFRETTİ!”

 

Ertan Güner’e ortada bir oda ve kuruluş olduğunu, iyisiyle kötüsüyle bir olmaları gerektiğini söyleyen Kalkan, ‘Ben bugün tek başıma gittim kendisi makamında değil yukarıda bir oda da duruyordu. 25 dakika kadar güzel güzel konuştuk. Ertan Bey vatandaşı mağdur etmeyin dedim. Daha sonra bana biz yaparız ederiz siz kimsiniz gibi cümleler söyledi. Ben sinirlenince hafif bir şekilde masaya dokundum. Elinde bir kalem vardı masaya fırlattı ve ayağa kalkıp bana ağza alınmayacak küfürler söyledi. Sonra tartıştık, bayanlar koştu geldi ayırdı. O bana bir yumruk ben ona bir yumruk attım. Bahsettiği kadar şiddet uygulamadım. O bana ne yaptıysa aynısını ben de yaptım. Ben oraya Oda Başkanı sıfatıyla esnafımın hakkını korumak için gittim. Bana kimse hakaret veyahut küfür edemez. Kim kime küfür etse o kişi etkilenir. Ettiği küfür hafif şeyler de değildi. Esnafımın sıkıntılarını dile getirmek için ben belediyeyle görüşmeyeceğim de kiminle görüşeceğim? Bana siz kimsiniz sizinle işimiz olmaz gibi çok cümle kullandı. 2 gün randevu vermedi. Biz yine bunları yuttuk sakin olmaya çalıştık. Ama küfür hakaret olunca işler değişti. Esnafımın sıkıntısı var, çözüm üretemiyoruz kendisine danışmaya gidiyorum, bana kalkıp küfürler ediyor. Ben cani bir insan değilim. 10 yıldır Mezitli Belediyesiyle çalışıyorum ve en ufak sıkıntım olmadı’ diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle