Hoşgeldiniz  

FORUM ÖNÜNDE EYLEM YAPMAYA ÇALIŞAN CHP GENÇLİK KOLLARI ÜYELERİ GÖZALTINA ALINDI

admin | 20 Şubat 2017 | Dünya, Genel, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Mersin İl Gençlik Kolları üyesi 5 kişi Forum AVM önünde pankart asıp, Hayır eylemi yaptı. Forum AVM güvenliğinin müdahale ettiği eylemin ardından 5 kişi gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

chpgençlkikkutlamagözaltımersinforum

CHP Mersin İl Gençlik Kolları üyesi 5 kişi Forum AVM önünde pankart açarak, 16 Nisan’daki referanduma ilişkin olarak vatandaşlara Hayır oyu kullanmaları çağrısı yaptı.İzmir Marşı söyleyen eylemcilere ilk müdahaleyi Forum AVM güvenlikçileri yaptı. Ardından polis devreye girdi ve CHP’li eylemcileri gözaltına alarak Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü.

 

CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı da gözaltına alınan eylemcileri Güvenlik Şubede yalnız bırakmadı. İfadeleri alındıktan sonra sağlık kontrollerinin yapılmasının ardından serbest bırakılan Gençlik Kolları üyeleri ” Yüksek sesle hayır demeye ve İzmir Marşını her yerde söylemeye devam edeceğiz, yılmayacağız, sinmeyeceğiz” dediler.

 

FORUM GÜVENLİKÇİLERİNE DAVA AÇACAKLARMIŞ!

 

CHP Gençlik Kolları üyelerinin gözaltına alınmasını değerlendiren İl Başkanı Abdullah Özyiğit de Forum AVM güvenlikçilerine sert çıktı. Özyiğit, “Gençlerimize yasal sınırları zorlayarak, görev ve sorumluluk alanları dışına çıkıp, kraldan çok kralcı davranan ve kaba kuvvet kullanan, Forum AVM güvenliklerinden hesap soracağız. Dava açıyoruz” dedi.

 

“NASIL GÖZALTINA ALINDIK AMA” KUTLAMALARI YAPTILAR

 

Gözaltının ardından serbest bırakılan gençlerin sosyal medya üzerinden “kutlama” yapmaları da ayrı bir espri konusu oldu.

 

1

 

2

 

3

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle