Hoşgeldiniz  

FLAŞ…FLAŞ…FLAŞ… SEÇER VE CUMHUR İTTİFAKI BİRBİRİNE GİRDİ!

admin | 27 Mayıs 2021 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı 2. Oturumda ortalık karıştı. Bürokrasiyi ve hükümeti suçlayan CHP’li Vahap Seçer’e MHP’li Mahmut Tat “Üslubunuzu beğenmedik” dedi. AK Partili Özturan’a söz verilmedi ortam gerildi.

Mersin Büyükşehir Meclisi’nin Mayıs Ayı 2. Oturumunda büyük gerginlik yaşandı.

27 Mayıs Darbesinin yıldönümünde meclis üyelerinin darbe kınamasının ardından söz alan CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, bürokrasiye ve Hükümete ağır ifadelerle yüklendi.

Seçer, “Muhtarlar bize teşekkür ediyormuş, Cumhur ittifakı meclis üyeleri bize iletiyor. İletiyor da bu muhtarlar size teşekkür ediyor mu hiç? Bitirilmeyen havaalanı, bitirilemeyen otoban. İller Bankası’nı bitüm alabilmek için teminat mektubu konusunda aşamıyoruz. Siz de bize bu konuda yardımcı olun. Şimdilik sizden rica ediyoruz. İleriki günlerde konuşmamız daha farklı olur” deyince ortam gerildi.

Seçer’in ardından söz alan MHP’li Mahmut Tat, CHP’li Seçer’e üslup üzerinde yüklendi. MHP’li Tat, “Bu şekilde konuşamazsınız. Şimdilik rica ediyorum sonra siyasi jargonla konuşurum ne demek?. Size cevabı halk verir” dedi.

Bunun üzerine Seçer, “Evet, vatandaş beni bir daha bu koltuğa oturtacak. Bana akıl vermeyin” cevabını verdi.

Seçer’den sonra söz istteyen AK Partili Zafer Şahin Özturan da söz istedi. CHP’li Seçer, AK Partili Özturan’a Cumhur ittifakı adına MHP’li Mahmut Tat’ın konuştuğu gerekçesiyle söz vermedi.

Söz alamayan AK Partili Özturan, “Bize siyasi ayar veremezsiniz” diyerek bağırdı. Seçer’de Özturan’a dönerek, “Sen de bana akıl veremezsin” dedi.

Tartışmaların ardından idareden gelen konulara geçildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle