Hoşgeldiniz  

FLAŞ…FLAŞ…FLAŞ… BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ KARIŞTI, OTURUMA ARA VERİLDİ

admin | 14 Ekim 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Meclisi Ekim ayı 2. Oturumunda HDP’li Meclis Üyesi Bedriye Kuş Meclis üyelerine hakaret etti. Salon karıştı.

Mersin Büyükşehir Meclisi Ekim Ayı 2. Oturumunda ortam gerildi.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 10.08.2020 tarihli ve 412 sayılı kararıyla onaylanan TEİAŞ Genel Müdürlüğü yatırım programında yer alan Gülnar İlçesi, Kuskan (Erenler) Mahallesi, 307 ada 14 No.lu parselde 380 kV Akkuyu NGS-Konya 4 TM EİH ve 380 kV Akkuyu NGS-Seydişehir TM Enerji İletim Hattı İşaretlenmesine İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği tekliflerine ilişkin askı süreci içerisinde edilen 10 adet itiraz ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Çevre ve Sağlık Komisyonu ile Kamu ve Özel Sektör Yatırımları Koordine ve İzleme Komisyonu’na müştereken havale edilen konunun görüşülmesi maddesi sırasında HDP’i Meclis Üyesi Bedriye Kuş söz alarak meclis üyelerine hakaret etti.

Nükleeri destekleyen Meclis üyelerine “Doğa ve hayvan düşmanlarını arıyoruz ya. Onlar aslında bu mecliste” demesinin ardından Cumhur ittifakı meclis üyeleri Kuş’a tepki gösterdi.

Tartışmaların büyümesi üzerine CHP’li Vahap Seçer, oturuma 5 dakika ara verdi.

DETAYLAR GELECEK!

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle