Hoşgeldiniz  

FLAŞ…FLAŞ…FLAŞ… AK PARTİLİ EKMEKÇİ KONUŞTU, CHP’Lİ BAŞKANLAR SALONU TERKETTİ

admin | 16 Mayıs 2020 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Vahap Seçer’in olağanüstü toplantıya çağırdığı Meclis oturumu başladı. Gündemde 15 madde görüşülüyor.

CHP’li Vahap Seçer’in isteğiyle gerçekleşen 2020 yılının ilk olağanüstü Meclis toplantısı MBB Kongre ve Sergi Sarayında başladı.

CHP’li Vahap Seçer’in isyediği borçlanma yetkisi görüşmeleri sürerken AK Parti Meclis Grup Sözcüsü Mevlüt Ekmekçi, kürsüde bir konuşma talep etti. Taleb olumlu bulan CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Ekmekçi’nin konuşmasının da konuyla ilgili son konuşma olacağını meclis aktardı.

Konuşmasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlık yatırımlarından bahseden AK Partili Ekmekçi, salgın sürecinde görev yapan tüm sağlık çalışanlarına da teşekkür etti.

Şehir Hastaneleri’ne karşı çıkan beyinlerin şimdi çok pişman olduğunu söyleyen AK Partili Ekmekçi’ye CHP sıralarından büyük tepki geldi.

Ardından işten çıkarılan işçiler hakkında konuşan Mevlüt Ekmekçi’nin sözlerine CHP grubu isyamn etti. Konuşmasını engelleyen CHP’lilere AK Partililer de karşılık verince salon gerildi.

Bu arada CHP’li Başkanlar Haluk Bozdoğan ve Neşet Tarhan, oylamaya katılmayacaklarını açıklayarak salonu terk etti.

Bunun üzerine daha da gerilen ortamda konuşmasını yarım bırakan AK Partili Mevlüt Ekmekçi, oylamaya ret vereceklerini söyleyerek kürsüden indi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle